Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 2
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Prvé diely série sú dosť dobré. Ale pokusy o humor, nudné pasáže a slabé miesta sa tam nájdu. Akonáhle ale zobrali na palubu Eda, tak celý seriál išiel do sračiek. Dievčisko urobilo z toho frašku a nesie veľký podiel na zlom hodnotení. Niečo tak hlúpe a otravné sa len tak nevidí. Finále je dosť vydarené, ale samo o sebe to nezachráni. Ak mala toto byť akože badass cool vec tak som asi debil ja. Raz za čas je tu dobrá hláška, póza alebo akcia. Ale seriál to vždy zabije sebezhovaďovaním. 3.5* za seriál mínus 1* za najebnutejšiu postavu akú som videl za poslednú dobu. Výsledok 2.5*. Nič moc. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Ten záver ma zničil. Nie že by som to nečakala. Ale aj tak. Cowboy mi dal zvláštnym spôsobom všetko, čo mám rada. Skvelé, rôznorodé a vrcholne sympatické postavy (áno áno, Spike vládne), krásnu animáciu, prepracované súboje a prestrelky, opatrne odhaľovanú minulosť postáv, space operu šmrncnutú westernom (presne ako vo Firefly - videla som skôr ako CB, našla som veľmi veľa podobného), lásku, mnoho zaujímavých "záporákov" a úžasnú hudbu. Toto som napísala tesne po zhliadnutí celého seriálu za tri dni v skúškovom období (som to ja ale inteligentné dievča). Tri dni som CB žila a dávam do obľúbených seriálov. Ach jaj, žiadny (animovaný) seriál na mňa ešte tak silno nezapôsobil. See you, space cowboys. Till then, I'll truly miss you. 10/10 ()

Reklama

DailyDreamer 

všechny recenze uživatele

Směsíce těch nejrůznějších filmových žánrů a hudebních stylů namíchaná tím nejlepším možným poměrem ingrediencí. Posádka lodi Bebop je sorta unikáních jedinců se zajímavými životními příběhy, jejichž společné soužití je nesmírně zábavné sledovat, no a Spikeovo frajerismus sahá až za hranice vesmíru :-) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zvěsti o inspiračním zdroji pro Whedonovo Firefly nelhaly, protože posádka Bebopa i při omezeném počtu čtyř a půl člena působí dokonale nesourodě a v mnoha ohledech absurdně. Space cowboy jde ale ve své neuchopitelnosti ještě o něco dál, protože jeho rozpětí dosahuje snad ke všem žánrům, a co je nejdůležitější - umí ve všech naplno zabodovat. Ať je na programu horrorová Toys in the Attic, k zbláznění vtipná Mushroom Samba nebo akcí i hlubší myšlenkou nabitá Pierrot Le Fou, berou si scénáře z profláklých vyprávěcích postupů hlavně to nejlepší a dané ingredience přetaví v hodně chutný výsledek. Na nejvyšší hodnocení to ale paradoxně nestačí právě kvůli s tím spjaté epizodičnosti. Hlášek, vystřílených nábojů i Spikových hlubokých pohledů je sice dost a dost, ale hlavní zápletce se ve výsledku dostane jen nějakých šesti epizod, což je vzhledem k atmosféře Syndikátu a charismatu samotného Viciouse až trestuhodná škoda. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ také 4+ alebo 5- (stupňuje sa to, takže predpokladám 5*)... Som na 9. časti :) ("Hej, Jet, vieš, že existujú 3 veci, ktoré neznášam? Spratkov, potvory a divošky." :) ) Hm, dopozerané... ale zostávam na 4*. Dobrý seriál, ale v porovnaní s Trigunom menej zábavný a aj menej vážny... Až tak som sa nenasmiala a ani som to s nimi až tak neprežívala. ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Město, které si Fayne pamatuje ze vzpomínek, byl zřetelně Singapur. (Natami)
  • Ruční zbraň Jeta Blacka je Walther P99. Fayina ruční zbraň je typ Glock 30. 45. (Natami)
  • V páté minutě 7. epizody zmíní hlasatelka jména Mackey a Mannie. Jedná se odkaz na známou Disney dvojici Mickey Mouse a a Minnie. Ve 22. epizodě Andy zmíní jméno Wyatt Earp - jedná se o legendárního pistolníka z divokého západu. (P. J. D.)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama