Reklama

Reklama

Kovboj Bebop: Lovec odměn

(seriál)
  • Japonsko Cowboy Bebop (více)
Trailer 1
Japonsko, (1998–1999), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Jóiči Ógami

Hudba:

Jóko Kanno

Hrají:

Kóiči Jamadera, Unšó Išizuka, Megumi Hajašibara, Norio Wakamoto, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Iššin Čiba, Maaja Sakamoto, Mika Doi, Šigeru Čiba, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

mm13 

všechny recenze uživatele

Má to všetko - postavy, o ktoré sa divák zaujíma, hravé zápletky a každou ďalšou epizódou to odkrýva viac vrstiev a graduje do emočne riadne vybičovaného finále. A tiež to má ŠTÝL! (opakovačka najneskôr  do roka a do dňa nevyhnutná, pretože jedno pozretie na plné doladenie a stratenie sa v tomto svete nestačí) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

tenhle seriál je zatím první anime seriál, jakej sem dokoukal (vlastně první seriál vůbec) a musím říct, že je to fakt úžsný. Úžasně stylový, skvělá muzika, kvalitní animace (akorát některý ty stíhačky byly sekaný) a hlavně je to vesměs docela sranda (což bohužel kontrastuje s posledním dílem). u 22. dílu (Cowboy Funk) sem se opravdu řezal smíchy od začátku až do konce... skoro doufám, že se udělaj nějký další řady... See you Space Cowboy.... ()

Reklama

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Musím změnit své původní hodnocení ze 4* na 5*, protože jedno zhlédnutí mi nestačilo k ocenění všech aspektů tohoto jedinečného anime. Cowboy Bebop se může na první pohled zdát jako obyčejné anime, ale když vezmete v úvahu propracovanost historie každé postavy, které se nám ve flashbacích pomalu objasňuje, doplněnou o unikátní jazzovou a bluesovou hudbu, které nemůžu vytknout sebemenší chybičku, pak nevidím jediný důvod nedat 5*. Hlavní hrdina Spike je navíc jedna z mých nejoblíbenějších postav a to jak díky jeho povaze, tak díky jeho pohnutému osudu. Toto anime bych zařadila do sekce Top 10 anime, které by každý fanoušek tohoto žánru měl vidět, a to z jednoho prostého důvodu - mnoho lidí dnes sleduje spíše novější anime (hlavně kvůli propracovanějšímu vzhledu) a ty starší tak trochu opomíjí, což je podle mě škoda, protože Cowboy Bebop kvalitativně převyšuje, podle mého názoru, většinu tvorbu poslední doby. SEE YOU SPACE COWBOY... ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

U tohoto anime jsem se nesmírně bavil. Pomohli tomu asi hlavní představitelé. Všechny postavy jsou totiž skvěle propracované a mají zajímavou minulost. Seriál doprovází skvělá hudba a i na dnešní dobu má výbornou animaci. Nechci spoilovat příběh, tak aspoň řeknu, že anime mělo zajímavou hl. zápletku i jednotlivé menší story a především pak výborný konec na který budu ještě dlouho vzpomínat se slzou v oku. 9.5/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

3, 2, 1, let's jam! Cool, jazzy, šmrncovní hrdinové, dostatek humoru i akce; kombinace vesmíru s westernem mi připomíná oblíbený Firefly. Výjimečná hudba, opening je legendární. Cowboy Funk díl mě rozesmál jako dlouho nic jiného. Trochu mi tu ale chybí prohloubenější vztahy a sem tam by neuškodily na příběh zajímavější díly. ()

Galerie (525)

Zajímavosti (20)

  • Trojice starochů (Antonio, Carlos a Jobim), je ve skutečnosti odkazem a poctou populárnímu brazilskému skladateli a muzikantovi Antonio Carlos Jobim. (P. J. D.)
  • V páté minutě 7. epizody zmíní hlasatelka jména Mackey a Mannie. Jedná se odkaz na známou Disney dvojici Mickey Mouse a a Minnie. Ve 22. epizodě Andy zmíní jméno Wyatt Earp - jedná se o legendárního pistolníka z divokého západu. (P. J. D.)
  • Souboj mezi Spikem a Abdulem Hakimem ve druhé epizodě na mostě se shoduje se soubojem mezi Billym (Bruce Lee) a Hakimem (Kareem Abdul-Jabbar) ze snímku Hra smrti (1978). Spike používá i stejný bojový styl a to Jeet Kune Do. (Jigvell)

Související novinky

Kovboj Bebop míří na Netflix

Kovboj Bebop míří na Netflix

29.11.2018

Streamovací gigant Netflix oznámil novou desetidílnou hranou sérii slavné japonské anime ságy Kovboj Bebop. Kultovní vesmírný western bude Netflix produkovat společně s Tomorrow Studios a kreativně… (více)

Reklama

Reklama