Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další démonský zářez do dojné krávy Orena Peliho, který se ale tentokrát odehrává pouze ve stejném univerzu a na hlavní linku navazuje pouze jmény démonů. Dlouho jsem neviděl zapomenutý žánr Found Footage který patřil mezi mé nejoblíbenější hororové podžánry. Nový vzhled, vylepšená kamera a lepší digitální zpracovaní tomu moc sluší. Hlavní hrdinové jsou sympaťáci což je u hororu dneška poměrně vzácný jev i když se opět samozřejmě chovají brutálně nelogicky, protože mi přijde, že dneska už filmový tvůrce neumí bez hloupého jednaní postav postavit na nečem příběh. Upřímně, já vidět babku jak se škrabkou na brambory snaží ořezat ruku, nebo viděl narození dvouhlavého berana, okamžitě bych utekl do prdele i kdybych tím lesem v zimě měl běžet třeba bosej. V každým případě děj mezi Amiši je fajn, efekty jsou boží, pár lekaček klasicky natrhne pumpu a finálový brutální masakr má pořádné koule. Po dlouhý době moc příjemný démonský kousek.70%. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Pořád mají tyhle "dokumentární" horory s kamerou své kouzlo, byť je tento dost utahaný, naprosto to vyrovnal konec. K zechcání!!! Pořád se u toho bojím víc, než u graficky sebelepšího celovečerního Wana aspol., protože to ve mne evokuje tu možnost reality, a to je spolu se zvuky nebo obrazovými halucinacemi a prací naší fantazie pro vzbuzení strachu nejvíc. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, okultistické témy ma v hororoch dokážu takmer vždy zaujať, aj keď nemusia byť spracované úplne prvotriedne. Prepojenie na sériu Paranormal Activity je, našťastie, minimálne a tvorcovia sa tentokrát odobrali smerom k folk hororu. Postupné odhaľovanie rituálov komunity odtrhnutej od sveta ma bavilo, scény v tajnej podzemnej miestnosti boli mrazivé a záver pomerne napínavý. Škoda len, že sa film dosť pomaly rozbiehal a miestami diváka veľmi otravoval ohranou a roztrasenou found footage kamerou. Slabšie 4*. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem viděl pouze první díl Paranormal activity. A když jsem se doslechl, že nový film nemá nic společného s celou sérii, tak jsem se na to vrhnul. Režisér William Eubank mě potěšil u svého předchozího filmu Underwater a u nového Paranormal activity předvedl, že má talent a já ho teď budu s radostí dál sledovat. Film má sympatické hlavní postavy u kterých je největší problém, že jsou až moc zvědavý a často jsem na tv mluvil " vole kam zas jdete? ". Ale k situaci ve které byli se asi nemůžu divit, že byli zvědavý. Děj filmu je opravdu povedený a byl jsem do filmu každou další minutou víc a víc ponořen. To co se filmu nejvíce povedlo, je samotná hororová atmosféra, kdy se přiznám, že lekačky ve filmu jsou sakra povedené. Když ty lekačky dáte do vhodných míst, kde atmosféra pořádně houstne, tak dostanete děsivý zážitek. Já byl vyděšený a nepamatuji si, kdy jsem byl letos tak pěkně ponořen do hororu a zároveň mě dokázal tím správným způsobem děsit. Ano film má někdy klišé momenty a scénář by potřeboval vylepšení, ale jako horor to funguje opravdu dobře. Finále filmu je za mě naprostá lahoda. Found footage kamera velice dobře využita a byl jsem ohromen pár slow-motion záběrů. Ty se fakt povedly, hlavně ten poslední :-). Takže za mě palec nahoru a pro fanoušky hororů povinnost vidět. Letos to za mě patří mezi TOP 10 nejlepších hororů. Jsem fakt potěšen :-) 7,5/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak u FF záležitostí bývá, tak polovinu filmu se prakticky nic neděje. Jen banda mládežníků trdluje před ruční kamerou a plká nesmysly. Je lhostejné o čem to je nebo co dotyční říkají. Je to prostě jen vata. Pak se teda konečně začne něco dít a musím uznat, že pár záběrů tu má něco do sebe, ale kamera nedopřeje si cokoliv alespoň trochu vychutnat. A budu se opakovat, ale i tady platí, že pokud by film natočil v klasickém formátu, tak by to mohlo být fajn amišské hixplo. Jenže..........15% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)
  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)

Reklama

Reklama