Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (269)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

V kontexte americkej športovej drámy to nie je ani He Got Game, ani Ali, ani Moneyball. Je to však ďalší zaujímavý twist v kariére a celkovom mediálnom obraze Adama Sandlera. Hviezda (okrem iného aj športových) komédií berie moreless charakterovú úlohu (už druhú vrámci netflixovej produkcie) a dokáže ju solídne ukočírovať. Dokonca mám chuť použiť tú desivú novinársku frázičku "predvádza herecký koncert". Intergrálnou súčasťou jeho postavy je aj šialená fashion game, ktorú predvádza. sandlerov anti-štýl sa v poslednej dobe mení na oceňovaný módny postoj (stačí si poscrollovať magazíny ako GQ)a začína byť jasné, že ešte donedávna "filmového trtka" začína publikum chápať ako ikonu. A Hustle je po Uncut Gems ďalším dôkazom tejto transformácie. Sandlerovka raz bude samostatný subžáner americkej kinematografie. Wait for it! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler i v 55 letech válí! Tentokrát nejde o komedii, ale o dramatický sportovní film z basketbalového prostředí. Já osobně jsem velice sportovně založený, ale basketbal mě nikdy nebavil. Ovšem v tomto filmu jsem ho sledoval s nadšením, jakožto i celý příběh. Velice musím pochválit scénář, protože děj filmu mě opravdu bavil, a především Adama Sandlera, protože tohle je jedna z jeho nejlepších rolí! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler nám po snímku “Uncut Gems” opět dokazuje, že jeho herecký projev zraje jako dobré víno. Osobně si myslím, že dramatické role, přesně jako je tato, jsou pro něj v této fázi kariéry mnohem lepší než nablblé a zapomenutelné rádoby komedie. Snímek Hustle právě z tohoto faktu těží, tudíž po většinu času Sandler “nesleze” ze záběru, což je více než dobře, jelikož právě on se svou celoživotní láskou k basketbalu dokáže celý film prodat (téměř) každému divákovi. Celé to působí hřejivě upřímně a má to onen kýžený pozitivní feeling, takže ve finále vůbec nevadí, že příběhová linie není nic nového pod sluncem a že stopáž působí lehce nataženě. Tohle se opravdu moc povedlo, pročež Vám snímek Hustle mohu jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „It's you against you out there.” ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době snímek ze sportovního prostředí, který mě bavil a moc jsem si ho užil - a to vlastně sportem vůbec nežiju a o NBA vím jen naprosto elementární věci. Sandler tam přihodil jen pár svých vtípků, takže vtipné momenty zůstaly vtipné, ale kdo zná třeba Reign Over Me, ví, že Sandler velice dobře zvládá vážné role a myslím si, že mu i sedí víc než jeho komediální standard. Mimochodem, jestli Will Smith dostal Oscara za Krále Richarda, tak za mě byl tady Sandlerův výkon minimálně stejně přesvědčivý. Tím neříkám, že je na Oscara (a nemyslím si to ani o Smithovi), ale dobré hraní to určitě je. Přidejte k tomu dobrý scénář, střih a další herce, kteří vlastně nejsou herci, ale většinou profesionální sportovci - a ono to působí tak realisticky, jak to jde! A dokonce i Queen Latifah nebyla na facku :-) Čili kolem a kolem: vřele doporučuju, velmi dobrá oddechovka! 75 % ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu si zahrály více než 2 desítky v té době aktivních nebo bývalých profesionálních NBA basketbalistů, kteří většinou ztvárnili sami sebe. Výjimkami ale byli například Juancho Hernangómez (Bo), Kenny Smith (Leon) nebo Anthony Edwards (Kermit Wilts), tedy právě ti, kteří dostali nejvíce prostoru. Kromě toho se zde objevilo i několik legend streetballu. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama