Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

Reklama

KimmyJ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší herecké výkony, co jsem kdy viděl. Viděl jsem jeden díl a myslím si, že na druhý se už podívat neodvážím. Novinářka, místo aby šla na pomoc své matce, kterou přepadl zloděj, zarputile zápasí se svým fotoaparátem a snaží se zachytit padouchovu podobu. Ani jednomu z herců roli prostě uvěřit nelze. Seriál bych ale stejně vřele doporučil lidem, kteří se chtějí pobavit u televize hroznými hereckými výkony a ne seriálem. Myslím si, že Jiří Vejdělek má na víc než si kazit kariéru takovými paskvily. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začala jsem na 2*, ale po včerejším díle (20.1.05) se mi těžce klepe ruka, abych to nehodila do "odpadu". Fotograf zůstane přes noc v komunitě Slunečnice, kde vypátrá, že šéf káže makrobiotickou stravu a primitivní způsob života, přitom se cpe stehnem z čehosi, co mělo očička, a obchoduje s nemovitostmi (v kůlně má počítač a pracuje zrovna, když má doma "záškodníka", který to sleduje oknem!!!!!!). Redakční kolega jde boxovat, aby dostal rozhovor a jeho kolegyně ho trénují celý 1 den!!!!!!! ("přinesu ti kazetu Rockyho, vokoukneš nějaký fígle"). Jiný kolega zas má doma zbloudilou bláznivou babku na skříni.......no, FUJ !!!! Jedna * je jen za snesitelnou úroveň prvních dílů. ()

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama