Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravym!“ Na večernú relaxáciu príjemné. O to sa postarala zručná réžia Jiřího Vejdělka (budúci režisér ÚČASTNÍKOV ZÁJAZDCU a VÁCLAVA) a skúsení, sympatickí herci, ktorým to spolu pristane, čo je predovšetkým prípad šéfredaktora Davida Matáska a jeho vlasatého zástupcu Šteindlera (plus čierny kôň seriálu - Mrázek). Práve režisér s hercami nám umožňujú pozabudnúť na biednu výpravu, papierom šuštiace dialógy, klišé zápletky, očakávané zvraty a priemerné vzťahy medzi postavami, nevraviac o úsmevných pokusoch niečo povedať o spoločnosti a svete, ktoré vôbec nevychádzajú. Viac na Recenzie.org: http://www.recenzie.org/serialy/24-novacky-serial-redakcia# ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Když přistoupíte na pravidla seriálu (povětšinou neznámí herci, občasná zjednodušení soudobé popkultury) a dáte tomu šanci, bude vás to na české poměry celkem bavit. Řekněte, kolik seriálů dnes na televizi nezačíná slovem Kriminálka? Tady to občas máte taky, zjednodušeně a s mírným nadhledem, zdraviiim.... ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Seriál drží nad vodou charismatický Viktor Seidl (David Matásek) a fotograf Kamil (Roman Zach), který použitím vtipných hlášek a satyrických trefných komentářů dokáže pobavit. Divák alespoň na chvíli zapomene, že jde o laciný seriál z produkce TV NOVA. Oba herce hodnotím půl hvězdičkou, a protože Redakce jiné plusové stránky nemá, hodnocení je jednoznačné - 1 hvězdička! Bohužel jsem se nikdy nedokázal vžít do rolí ostatních redaktorů. Spíš přemýšlím, proč všechno hrají tak kýčovitě a strojeně. Vrcholem všeho je výkon Milana Šteindlera alias novináře Lubora. Těžko něco vyčítat tomuto chlapci, on je totiž trapnej všude, kde vystupuje a když má nasadit vážnější tvář vypadá ještě trapněji. Svým "výkonem" Šteindler strhl i ostatní kolegy z redakce včetně manželky Veroniky (Zuzana Onufráková), malinkaté Anny (Dana Batulková) a v neposlední řadě Lindu, přítelkyni tlustého stážisty, v podání Ireny Máchové, které věnuji poslední řádky mé kritiky. Hraje hlavní roli v zatraceně amatérské scénce. Fotograf Kamil nepřijde ráno do práce, ona vytuší že se mu něco stalo, a tak mu jede na pomoc. Náhodou objeví silnici v lese, kde je Kamil usmrcován plyny z výfuku v autě jednoho podvodníka. Další čirou náhodou jede kolem policie, která chce nejdřív vysolit pokutu za parkování na úzké silničce, ale prioritně zachrání Kamila. (Inu snažit se zabít člověka u silnice, kde jezdí policie a pokutuje drobné dopravní přestupky, to chce mít vlastnost, jež museli mít režiséři Redakce, - Krejčí a Vejdělek - aby tento paskvil protlačili do televize - odvahu.) http://www.youtube.com/watch?v=Vf0YKZvApGU ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama