Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus komerční televize, který by měl vyprávět o pestře napínavém životě prážských investigativních novinářů. Zajimavý nápad se rozpadá pod rukama nejen režiséru, kteří nedokáží udržet vývojovou linearitu děje, ale hlavně tomuto "seriálu" podráží nohy velmi slabé herecké výkony jednotlivých představirelů od toporného Matáska počínaje, přes neslanou-nemastnou Ptáčkovou až po rádoby feministku Batulkovou. Na druhou stranu je třeba podoktnout, že v současné záplavě komerčních seriálových kýčů je Redakce jednookým králem mezi slepými. ()

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

Reklama

Whiterose 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je asi nejlepší seriál, který Nova ve vlastní produkci doposud vytvořila. Jistě, není to žádná extra kvalita, ale zaručeně je to příjemná zábava, která neurazí. Příběhy jednotlivých dílů mají kolísavou úroveň, ale vždy tomu trochu pomůže výborné herecké obsazení. Líbilo se mi to už jako novinka před lety v prime timu a ráda se podívám i po nyní. Snad mohu dokonce říct, že právě s časovým odstupem je opravdu patrné, že tenhle rozverný seriálek má své kvality. Na 5 nebo 4 hvězdičky to není, ale velmi slušné 3 to jsou a zaslouženě. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama