Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Džej Ár 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných českých seriálů poslední doby jsem byl schopen shlédnout všechny tři dosud proběhnuvší díly, a to dokonce bez pocitu znechucení. Navíc, i přes průhlednost některých zápletek, jsem se docela bavil. Strhávám jednu hvězdičku za druhou řadu, která už je mnohem horší, nepravděpodobné zápletky, rádoby "celebrity" v každém díle... no fuj.... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby jednotlivé epizody neměly hodinu, ale dvacet minut, tak z toho něco vykřesat snad i šlo. Bohužel v podobě jak to pojala N@va jde o stupidní záležitost se špatnými hereckými výkony, zoufale trapným pokusem o cameo role a neexistujícím scénářem. Dialogy jsou nevydařené až běda. Přesto oproti jiným seriálům ze stáje této komerční stanice jde stále o relativně snesitelnou záležitost. Mezi slepými jednooký králem, ale v tomto případě jde spíše o nedomrlé princátko. ()

Reklama

Daviidesek 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama