Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal svým námětem, nikoliv však už dějem samotným. Čekal jsem pořádnou apokalypsu, ale dočkal jsem se jen slabého odvaru. Přitom tenhle thriller vypadal ze začátku opravdu slibně. Oběti propícháné háčky, krví napsané zdělení z bible. Jenže jakmile se přiznal první jezdec začal film ztrácet napětí. Čím dále se děj ubíral, tím jsem se začal víc nudit. Vraždy ustaly a stala se z toho jen nudná detektivka. Přesto bych chtěl pochválit Denise Quaida za jeho výkon. Jako herce ho mám rád a ani tady mě nezklamal a držel kvalitu nad odpadní vodou. Režisér si mohl víc vyhrát se samotnými jezdci, ale nakonec z nich udělal jen zdrogované děcka toužící po pozornosti. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dobrá kamera, trochu temná atmosféra, uspokojivý dialogy, který nenudí. Poslední dobou mě ty kriminálky baví víc a víc, dokonce víc než béčkový akčnáky. Že bych stárnul? Quaid jako detektiv mi hodně sedl a byl jsem i celkem spokojený a nenudil jsem se.. JENŽE...ten případ co se řeší je prostě směšnej..a ten konec měl náběh na dobrej twist, ale skončilo to tak nějak meh..okey.. víc nic asi psát nemusím. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Na jeden z najznámejších citátov z Biblie našróbovaná dosť nedotiahnutá akože drsná kriminálna zápletka, pointu ktorej prekuknete zhruba v polovici a ktorá toho dosť dlží Fincherovmu Se7ven, aleo Purpurovým riekam. A nenechajte sa ako ja zlákať menami v titulkách ako Peter Stormare alebo Zhang Ziyi - pre tých pár štekov, čo tam odvrknú sa to neoplatí sledovať. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusne obsadeny mysteriozny thriller o traumatizovanom detektivovi, ktory vysetruje brutalne, nabozensky motivovane vrazdy (a samovrazdy), vyvrchulujuci "sokujucim" zaverom. Kolko krat sme to tu az na lahke obmeny uz mali? Tento film vsak patri medzi to najhorsie v danom zanri. Takmer nulova pribehova invencia je este degradovana dementnou policajnou pracou, kde sa divak moze len cudovat, ako ti chlapi prisli, ku konkretnej stope, pretoze to, co je prezentovane vo filme je len na lahke pousmiatie. No a sokujuce finale (pri troske premyslania a vsimavosti odhalitelne v polovici filmu), je len zhnitou ceresnickou na pokazenej torte. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak být to o dost líp dotažené a vysvětlené (protože takhle tu závěrečnou myšlenku sice chápu, ale působí spíš jako wtf a mám k ní hromadu otázek) a mít to silnější atmosféru i v prostředku filmu, asi by se mi to líbilo. Ono to totiž potenciál má a ten příběh sám o sobě je zajímavý a v určitých částech i napínavý (hlavně teda na začátku), i po filmařské stránce je to docela slušná práce, ale bohužel z toho víc jak průměrné dojmy nemám. Za zhlédnutí to stojí určitě, ale jestli si na ten film časem vůbec vzpomenu, to netuším. 3* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)
  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)

Reklama

Reklama