Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak být to o dost líp dotažené a vysvětlené (protože takhle tu závěrečnou myšlenku sice chápu, ale působí spíš jako wtf a mám k ní hromadu otázek) a mít to silnější atmosféru i v prostředku filmu, asi by se mi to líbilo. Ono to totiž potenciál má a ten příběh sám o sobě je zajímavý a v určitých částech i napínavý (hlavně teda na začátku), i po filmařské stránce je to docela slušná práce, ale bohužel z toho víc jak průměrné dojmy nemám. Za zhlédnutí to stojí určitě, ale jestli si na ten film časem vůbec vzpomenu, to netuším. 3* ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusne obsadeny mysteriozny thriller o traumatizovanom detektivovi, ktory vysetruje brutalne, nabozensky motivovane vrazdy (a samovrazdy), vyvrchulujuci "sokujucim" zaverom. Kolko krat sme to tu az na lahke obmeny uz mali? Tento film vsak patri medzi to najhorsie v danom zanri. Takmer nulova pribehova invencia je este degradovana dementnou policajnou pracou, kde sa divak moze len cudovat, ako ti chlapi prisli, ku konkretnej stope, pretoze to, co je prezentovane vo filme je len na lahke pousmiatie. No a sokujuce finale (pri troske premyslania a vsimavosti odhalitelne v polovici filmu), je len zhnitou ceresnickou na pokazenej torte. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad utopený v nenápadité réžii a šíleně podprůměrné pointě, která si říká o podpásovku roku, aspoň toho mého, záleží na tom kdy film uvidíte:)!! Na co nalákat?? Jo...tak to by mě taky zajímalo??...na co nalákali DQ, ZZ, PS je všem jasný, snadný prachy řeší všechno!! Jednou větou: Michael Bay se dal na produkování neuvěřitelně průměrných a neambiciózních filmů!! ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela průměrný thriller s dobrou zápletkou, jemuž se bohužel nevyhýbají žánrová klišé díky nimž detektivové vypadají v jednu chvíli jako nanic troubové a v druhé by mohl Dennis Quaid rozlouskávat šifry mistra Leonarda. Ale to jsem po úvodní půlhodině očekával. Neurazí, ale ani závratně nenadchne. 55% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud vdovec Quaid v nevyžehlené košili řeší přibývající bestiální vraždy a rodinné trable, dá se to ještě zařadit k solidnímu žánrovému průměru. Od chvíle, kdy apokalyptičtí žokejové začnou cválat do vazebních věznic a márnic, se však pátým jezdcem stává Stupidita. Modlil jsem se, aby pointa nebyla tou, na kterou myslím, ale vzhledem k počtu postav už tvůrci stejně neměli kam uhnout.. Má oblíbená Faidra se podivuje, v kolika thrillerech, dramatech a celkově neúsměvných filmech budeme ještě nuceni zhlédnout scénu, kde si traumatizovaný hrdina cáká vodu do obličeje, jako kdyby to k něčemu bylo, a pak svírá umyvadlo a zmučeně civí do zrcadla. Chápu ji, ale kolikrát uvidí, že má pak dotyčný dokonale suchý účes? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama