Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

teutates 

všechny recenze uživatele

Osobne a úprimne, čakal som oveľa viac... V začiatkoch som si myslel, že ide o nejaký návrat ku klasickým krimi thrillerom 90. rokov, avšak nestalo sa tak. Vraždy podle Jidáše sa nekonali... "Šušľajúca" Ziyi Zhang ma vážne nedostala a to ohromné prekvapenie v pozadí taktiež nie. Prečo to nemohlo ostať pod rúškom tajomstva? samozrejme boom novej doby... tzv. "obrovská pointa" o ničom plná myšlienok... 5/10 a sklamanie ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Mám rád mysteriózní filmy, a když jde ještě o krimi, kde se řeší nějakej tajuplnej a hrůznej případ, tak je to kolikrát hodně fajn. Pokud se to ovšem natočí tak, jak má. Tady se zvládnul slabší nadprůměr, kde něco čekáte, něco zase ne, ale pořád vás dokáže držet v nejistotě. Ze začátku jsem se nemohl zbavit pocitu, že tohle už jsem někde viděl, ale pak zase přešlo. Obsazení nemělo chybu a Dennis Quaid to zahrál dobře. Scénář už tolik na jedničku nebyl, ale pořád v rámci slušnýho thrilleru a film až na pár drobností baví až do konce. ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Vidět v úvodních titulcích mysteriózního(?) thrilleru jako jméno jednoho z producentů Michaela "Toho jenž blbne s hračkami"Baye, mě celkem vyděsilo. Nakonec se žádné zásadní zděšení, ani nadšení nekoná. Veskrze průměrná vybíjená rádoby ve stylu Fincherova opusu Seven. Jenže tohle prostě není SEDM, spíš TŘI. Jo, komu taky v půlce filmu došlo, kdo je Bílý jezdec? ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jak to říci... Platinum Dunes se opět příliš nevytáhlo a přivedlo na světlo světa značně nedomrlý thriller, z nějž je sice cítit jistý potenciál - při sledování lze alespoň zavzpomínat na povedenými temnými thrillery přesycená devadesátá léta, ale napnout nedokáže ani náhodou. Scénář obsahuje snad všechny ty absolutně klasické, klišovité motivy, takže kdybych měl počítat, kolikrát jsem měl za tu hodinu a půl pocit déjà vu, dobral bych se velmi vysokých hodnot. Herci tou patálií prošli ještě celkem se zdviženou hlavou, v tomto ohledu žádné výrazné námitky nemám. Asi každý film tohoto žánru chce na konci překvapit nějakou nečekanou pointou, která v ideálním případě divákovi vyrazí dech. No, pointa je i v Jezdcích Apokalypsy, to jo, a není úplně špatná. Bohužel mě však napadla již v polovině snímku, v kteréžto době jsem měl ještě tápat a nechat se filmem tahat za nos. Místo toho jsem s pobavením sledoval, jak to všechno právě k tomu mému rozřešení spěje, a kdyby to nakonec skončilo jinak, cítil bych se až oklamán :-D. PS: Peter Stormare je hrubě nevyužit..! ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jezdci apokalypsy jsou podle mě lepší, než jejich zdejší hodnocení. Samozřejmě, zápletka není nijak originální (se7en a spousta dalších), nicméně v žánru tajemných nábožensko-filozoficko-psycho-sériových zabijáků, jsou Jezdci apokalypsy určitě to lepší, co můžeme vidět. Dennis Quaid podal stabilně slušný výkon, Ziyi Zhang je čím dál krásnější a byla tu velkým oživením. Závěr (filmu, ne komentáře) - z hlediska pointy velice dobrý, ovšem z hlediska závěru jako takového nic moc a to je asi důvod proč nakonec dávám jen 3* a ne 4*. 70% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama