Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Výborný příklad toho, jak se to nemá dělat. Pokud chcete točit brutální thriller inspirovaný Zjevením (což zní dobře už samo o sobě), nemíchejte do toho sentiment! Quaidův detektiv se mi fakt líbil (tak trochu Carl Morck), ale ač k jeho postavě tohle rozuzlení docela sedlo, bylo pojaté úplně špatně a celý film tak akorát zabilo. (Nehledě na nezodpovězené otázky.) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek naznačoval hodně kvalitní thriller, kterej by se měl nést v podobným duchu jako třeba se7en a Dennis Quaid se v hlavní roli jevil taky dobře, jenže to sem ještě netušil, jaký zvraty a jakou pointu na mě film chystá, ten první zvrat bych ještě přežil, ale ta závěrečná pointa mě fakt přímo zhnusila, to bylo něco tak chabýho, ubohýho a tak strašně lacinýho, že už snad nic horšího vymyslet nešlo, navíc, i když je Ziyi Zhang krásná, tak na tuhle roli se fakt nehodila a celej dojem z filmu ještě víc kazila a znehodnocovala, i když se celkem snažila a vlastně jí nelze ani nic moc vyčítat, jen to prostě nebyla role pro ní, nebo lépe řečeno ta postava vůbec neměla vniknout. Po skvělým začátku to je fakt velký zklámání, že to během 70 minut stačilo sklouznout tak nízko ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal svým námětem, nikoliv však už dějem samotným. Čekal jsem pořádnou apokalypsu, ale dočkal jsem se jen slabého odvaru. Přitom tenhle thriller vypadal ze začátku opravdu slibně. Oběti propícháné háčky, krví napsané zdělení z bible. Jenže jakmile se přiznal první jezdec začal film ztrácet napětí. Čím dále se děj ubíral, tím jsem se začal víc nudit. Vraždy ustaly a stala se z toho jen nudná detektivka. Přesto bych chtěl pochválit Denise Quaida za jeho výkon. Jako herce ho mám rád a ani tady mě nezklamal a držel kvalitu nad odpadní vodou. Režisér si mohl víc vyhrát se samotnými jezdci, ale nakonec z nich udělal jen zdrogované děcka toužící po pozornosti. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jezdci apokalypsy jsou podle mě lepší, než jejich zdejší hodnocení. Samozřejmě, zápletka není nijak originální (se7en a spousta dalších), nicméně v žánru tajemných nábožensko-filozoficko-psycho-sériových zabijáků, jsou Jezdci apokalypsy určitě to lepší, co můžeme vidět. Dennis Quaid podal stabilně slušný výkon, Ziyi Zhang je čím dál krásnější a byla tu velkým oživením. Závěr (filmu, ne komentáře) - z hlediska pointy velice dobrý, ovšem z hlediska závěru jako takového nic moc a to je asi důvod proč nakonec dávám jen 3* a ne 4*. 70% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Osobne a úprimne, čakal som oveľa viac... V začiatkoch som si myslel, že ide o nejaký návrat ku klasickým krimi thrillerom 90. rokov, avšak nestalo sa tak. Vraždy podle Jidáše sa nekonali... "Šušľajúca" Ziyi Zhang ma vážne nedostala a to ohromné prekvapenie v pozadí taktiež nie. Prečo to nemohlo ostať pod rúškom tajomstva? samozrejme boom novej doby... tzv. "obrovská pointa" o ničom plná myšlienok... 5/10 a sklamanie ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)
  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)

Reklama

Reklama