Reklama

Reklama

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

  • USA Hansel & Gretel: Witch Hunters (více)
Trailer 1

VOD (1)

Malého Jeníčka a Mařenku zavedl jejich otec do hlubokého lesa a tam je nechal osudu. Jeníček s Mařenkou našli perníkovou chaloupku, ve které byla ježibaba a ta je chtěla vykrmit a sníst. Když chtěla hodit Jeníčka do pece, děti ji přemohly a upekly v peci. Od té doby loví čarodějnice... Jeníček a Mařenka už jsou dospělí a putují po světě. V jednom městě chce šerif Berringer upálit ženu jménem Mina, kterou obvinil z čarodějnictví. Jeníček s Mařenkou ji ale na poslední chvíli zachrání, protože poznají, že to není ježibaba. Poté se vydají na lov čarodějnice v blízkém lese. Čarodějnici sice chytí a zabijí, ale jejich hlavním úkolem od starosty je najít unesené děti – a ty zatím nenašli. Mezitím se parta lovců snaží chytit čarodějnici, která děti unesla. Čarodějnice Muriel ale všechny zabije. V hospodě se Jeníček a Mařenka seznámí s Benem, který se o čarodějnice také zajímá. Do toho přiběhne jeden z lovců, který všem řekne, že čarodějka zabila jeho kamarády, a sám pak vybuchne. Jeníček s Mařenkou se vydají lovit čarodějnici do lesa... Nalákají ji na volání dítěte o pomoc. Jeníček s Mařenkou čarodějnici, což je Murielina pomocnice, chytí a zjistí, že čarodějnice potřebují ke svému rituálu získat dvanáct dětí. Nyní jich mají jedenáct a jdou si do města pro poslední... (TV Prima)

(více)

Diskuze

unclejack

unclejack (hodnocení, recenze)

To bude dobre drsné. Odkedy pritvrdila Snehulienka chytili režiséri novú módu. 

vanile

vanile (hodnocení, recenze)

jenom kvůli Rennerovi.... Jinak lepší jména pro zabijáky sem neviděla (teda ikdyž stojí na právné straně zákona) - pobavilo :D

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

To bude zajímavá fantasy :-)) plná krve a zombíků :-))

Timy68

Timy68 (hodnocení, recenze)

Zatraceně, tak tohle jsem fakt nečekala ! 'Já jsem Mařenka a tohle je můj bratr Jeníček' :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jeremy Renner je můj oblíbenec. Když hraje dobráka a s kulometem v ruce kropí všechny okolo, je neodolatelnej :) Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že čarodějnice jsou spíš zombie... No, snad to nebude jeden z těch případů, že všechno nej střihli do traileru a v kině pak jen zíráme na zbytek o ničem.

Piri

Piri (hodnocení, recenze)

distributor opat preukazal znalost literatury a jazyka - spravne Janko a Marienka :)

MrD

MrD (hodnocení, recenze)

A přitom stačilo, aby obsadili do hlavních rolí Mádla a Issovou, a nejhorší film všech dob by byl jistý. Takhle se film pouze otře o pomyslné dno, na kterém spočívají pecky jako Tak jde čas, Milagros nebo Herkules 3D. Škoda.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

já nevim, ale mně připadá, že teď už derivujete sálám skořicí...:-D jakože porovnávat anorektičku z romanťáků a dramat, která se omylem ztratila v jednom lese, s akčním hobitem s -jak to tu někdo řikal- "urputným výrazem":-DDD... Kdyby jste je porovnávali u nějakýho z jeho starejch filmů, tak snad ještě budiž:-D Ale jinak jsem samozřejmě stále stejně hysterická fanynka:-D

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

Kobain: ono i kdyby tam Renner hrál v komatozním stavu bez projevů života tak bude hrát líp než ona 

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Na to se těším, kam se na Rennera se samostřílem hrabe Stewartová s mečem a výrazem polozfetovaného kapra po první ráně.

Felix I.

Felix I. (hodnocení, recenze)

Niekto tu chcel natočiť niečo ako Van Helsing, ale dopadlo to ako strašná sračka. Bude strata času pozrieť si to. To radšej Heryho Posera.

 

 Ramirez85: S BRMC mas pravdu.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

psycholog83: Sorry, ale Na Kletbě bratří Grimmů jsem byla v kině a už to nikdy nepotřebuju vidět:-D Nuda neni muj oblíbenej způsob trávení času:-D A Sněhurka a lovec? Fajn, ale jednou stačilo...vysoký hodnocení jsem mu dala díky tý scéně s Králem jelenů, která mě mimořádně potěšila. Ale jinak průměrnost.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

psycholog83: Timur je kokot a môžeme byť radi, že film dopadol aspoň tak ako dopadol. Toto bude lepšie. Apoň dúfam. A ak nie pomaly začnem rozmýšlať na zaradením Wirkolu na môj black list.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

psycholog83: Viac menej áno. Respektíve chcem to, čo mi práve Van Helsing neponúkol. Chcem niečo drsnejšie, vtipnejšie a vyvarovanie sa niektorých chýb. Van Helsing ma veľkú časť filmu skôr sral. Jackmana aj Beckinsale mám rád, ale tu ma nechali chladným. Aj obe Múmie od Sommersa boli super, takže som čakal zábavu. Tá bola ale len priemerná.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

psycholog83: Grimmovci bol otrasný film. Toto je uletený nápad v čele s uleteným nórskym masakrátorom. Toto nemá byť nejaká verná prerábka predlohy ani romantická  sračka pre teenegerky (red riding hood, twilight...). Toto bude proste akčný masaker zasadený do fantasy sveta a stavať bude na akčných scénach, špeciálnych efektoch, gore a čiernom humore. Nič viac. Nič menej. Ja si radšej pozriem masaker dospelých ako zas nejaké protivné deti, respektíve puberťákov.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

Jeníček a Mařenka mají nový dohled

09.08.2015

Dva roky stará fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, v níž se slavní sourozenci stali akčními hrdiny, vydělala 226 milionů dolarů. Vzhledem k padesátimilionovému rozpočtu jí tak bylo rychle… (více)

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

Jeníček a Mařenka uloví další čarodějnice?

22.09.2014

Loňská akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic vydělala 226 milionů dolarů. To je při padesátimilionovém rozpočtu jasná komerční výhra, kterou by studio Paramount chtělo přetavit do druhého… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

Jeníček a Mařenka podruhé a ještě šílenější

09.06.2013

Rozpočet 50 milionů, celosvětové tržby 226 milionů. Snadná matematika, i když vezmeme v úvahu, že téměř polovina utržených peněz zůstává kinařům. O možné trilogii se mluvilo už před premiérou, a teď… (více)

Reklama

Reklama