Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Že by konečně nějaký film, který na ty 3* přesně sedí? Nadprůměr je to na první pohled, ale na víc než jedno zkouknutí to rozhodně není. Film se celkem pěkně táhne, napětí se stupňuje každou chvílí, pokud jste seriálový fanoušek, tak dokonce narazíte i na pár známých ze seriálů, které zanedlouho zase začínají a které není možné nemít rád. Co ale je největší slabinou filmu, tak je zároveň jeho hlavní pointa. Sériový vrah, o kterém se po celou dobu nic neví, dokonce ani to, zda-li vůbec existuje. V některých chvílích jsem dokonce i přemýšlel o tom, jak tomu hned dám odpad, protože se všechno určitě odehrává pouze v hlavě hlavní hrdinky. Když ale konečně přišlo závěrečné rozuzlení, na jednu stranu jsem byl spokojený, protože se to v její hlavě opravdu neodehrávalo (spoiler, za který musí být snad každý rád), ale na stranu druhou to bylo něco tak jednoduchého a trapného, že to většině lidí nejspíš zkazí zážitek z celého filmu. Jen škoda, že z hlavního záporáka udělali největšího retarda, kterému se každý nejspíš vysměje, jinak bych se ani nebál hodnocení zvýšit. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Sledovalo sa to príjemne, napriek protivným policajtom a priateľovi. Trochu spoileroidne: Nebolo ponechané veľa priestoru pre pochybovanie o jej príčetnosti. Nechápem len ten plán zloducha. Šanca, že by sa stretli tam kde on chcel, bola prakticky nulová (papierik v triedenom odpade pri dome vyložene pobavil). ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jill (Amanda Seyfried) byla unesena sériovým vrahem, a několik dlouhých hodin byla držena v díře s ostatky ostatních unesených žen. Naštěstí se jí ale podaří vrahovi uniknout - i když si psychické následky nese dodnes. Když jednoho dne beze stopy zmizí její sestra Molly, je přesvědčena, že je unesena tím samým únoscem. Policie jí ale nevěří, a je přesvědčena, že Molly jen někam odešla. Tak se Jill vydává po stopách nebezpečného vraha sama. Ale je to skutečnost, nebo jen výplod její choré mysli?... Pokud máte hodinku a půl volného času, a přemýšlíte, zda se dloubat v nose, nebo koukat do bílé zdi, a nebo si pustit tento film, tak určitě filmem nebudete zklamáni. V jakémkoliv jiném případě budete (stejně jako já) u filmu lehce znuděni, a tím si více všímat logických chyb, které se filmařům podařilo do filmu napráskat - už jen to, že cesta Jill k závěrečnému odhalení je prudce přímočará (asi jako v pohádce o kohoutkovi a slepičce). Každopádně velkým (a možná jediným) plusem tohoto filmu je Amanda Seyfried, na kterou se - když už nic jiného - alespoň dobře kouká. A vzhledem k tomu, že film je one-woman-show, tak je na co koukat... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama