Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Slovensko Doktor Martin
Trailer
Komedie / Rodinný / Drama
Česko / Slovensko, (2015–2016), 27 h 41 min (Minutáž: 51–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hrají:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Norbert Lichý, Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Tomáš Jeřábek, Emília Vášáryová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Do malé vesničky pod Beskydy přijíždí nový obvodní lékař. Jmenuje se Martin Elinger. Až do té doby pracoval jako špičkový chirurg na specializovaném pracovišti v Praze. Teď jej čeká praxe obvoďáka a venkov se všemi svými charakteristickými znaky. Mezi ně patří i to, že všichni se všemi komunikují většinou na hodně blízkou vzdálenost. A to je hlavní kámen úrazu. Arogantní a ironický doktor sice profesně zvládá i ty nejsložitější případy, v běžné komunikaci s lidmi je ale jako slon v porceláně. Mezi své nové spoluobčany nezapadne a často si svým přičiněním komplikuje i ty nejjednodušší životní situace. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (7)

Pražák (2015) (S01E01) 

Možná je to jen o zvyku, ale doopravdy je pan Donutil ten pravý pro roli doktora Martina Elingera? Nebudu dělat předčasné závěry, nicméně jelikož se jede opravdu podle stejné šablony anglických dílů, nemá už nic moc co překvapit a trochu se bojím, že to bude nuda. ()

Vyhazov (2015) (S01E02) 

Popravdě tento díl mi rval nervy už v anglickém originále a k pobavení je tu pramálo. ()

Aromaterapie (2015) (S01E10) 

Až mi bylo líto, že jsem se nedívala na všechny díly. Hodnotím stejně jako anglickou předlohu. Eva Nosálková- Leinweberová je typově perfektní a zvládá roli Karolíny skvěle. Bavila jsem se, i když pro mě děj nebyl žádným překvapením. ()

Láska pod psa (2016) (S02E04) 

Zvráceně jsem se těšila na tetiny techtle mechtle, protože si pamatuju, že u britské verze jsem měla oči navrch hlavy. :D Ale tady se tomu dost srabácky vyhnuli. Škoda. :-) ()

Už tě nechci vidět (2016) (S02E05) 

Já si nemůžu pomoct, ale já tam nevidím ani za nehet chemie. Prostě panu Donutilovi alias doktoru Martinovi vůbec nevěřím, že tu svou vyvolenou, kvůli které je schopen se i zkusit změnit, miluje. A tak i když jsem věděla, co přijde, tak mi ta žádost o ruku přišla trapná a nechápala jsem to ANO. Prostě... ne. Jinak standardně příjemný díl. ()

Tajemný dům v Beskydech (2016) (S02E06) 

Dvě sestry to v téhle epizodě moc nezvládly. Nebyla tam atmosféra a tak mi jejich linka přišla dost nudná. A celkově byl tento díl docela nuda. A byla to "Kudláková!", my se nějak nemohli shodnout. ()

Šťastně až do smrti (2016) (S02E07) 

No... jo, i tady jsem se těšila hlavně na Lídu ve svatebních šatech. Jelikož jsem věděla, jak to dopadne a zejména proto, že pořád panu Donutilovi alias Martinovi nevěřím, že Lídu miluje, tak mi to bylo úplně šumák. A podle toho to za mě byla nuda nuda nuda. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Reklama

Reklama