Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Recenze uživatele gumbo k tomuto seriálu (3)

Falcon a Winter Soldier (2021) 

Asi nejhorší věc z produkce MCU od Incredible Hulka. Naprosto zmatený scénář. (Tak mi to přišlo, že jeden z těch scénáristů opravdu umí, ale ti zbylí 3 jsou naprostí břídilové. Jelikož občas tam byl záblesk kvality v hodně šedém podprůměru.) Dynamické chování postav, které mají prakticky každou scénu úplně jinou osobnost a motivaci. Desítky dějových berliček. V hodně místech to vypadá vyloženě hloupě a párkrát je to dokonce trapné. Což u akčního seriálu je problém. Navíc tu klasický problém MCU produkce, tj. nekvalitního záporáka, vyřešili tím, že tohle žádného záporáka nemá. Nebo možná má, ale každých 5 minut je jím někdo nebo něco jiného. Po WnadaVision sešup hodně dolů, ale nedalo se čekat, že se taková úroveň dá držet pořád. Naštěstí pokud tohle vynecháte o nic nepřijdete ani v rámci celého Universa, jelikož tady se naprosto nic nestalo (na rozdíl od WandaVision). Tak to vypadá, že po jednom kvalitním a podstatném seriálu bude MCU nabízet jeden zbytečný a nekvalitní. "One world, lot of screenwriters." - 40% ()

Muž s hvězdou na hrudi (2021) (E02) 

Pořád strašně bez tempa a bez náboje. Jestli bude v každém díle pětimunutová scéna s "nejhorší psycholožkou všech dob", tak snad nedokoukám. 50% ()

Power Broker (2021) (E03) 

Tolik scénáristických berliček v jednom díle nějakého seriálu už tu dlouho nebylo. Tempo oproti minulému dílu zrychlilo, ale zase až moc. Celé to působí strašně rychlokvašně a je to škoda, protože občas tam probleskne kvalita a bitky tahle parta udělat stále umí. Asi to protrpím až na konec, kdy Bucky konečně dostane svůj štít, ale že bych na ty zbylé tři díly těšil, to tedy ne. 45% ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama