Reklama

Reklama

Tajná invaze

(seriál)
  • USA Secret Invasion (více)
Trailer 5

VOD (1)

Epizody(6)

V novém seriálu, který se odehrává v současnosti filmového vesmíru studia Marvel, se agent Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má v nerovném boji i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili rozpoutání světové války a zachránili lidstvo. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (163)

mcb 

všechny recenze uživatele

I ty nejhorší seriály z marvelovského univerza (Ms. Marvel, She-Hulk) měly alespoň nějaký koncept, Tajná invaze je však šedé, nudné a prázdné plýtvání peněz, skvělých herců a značky, které se dějově nikam neposouvá a genericky jen vrší nevzrušivé cliffhangery a fakt, že tam opravdu o nic nejde, jen o  zdlouhavě si povídající postavy ve vyprázdněných skladištích a místnostech. Gratuluji Marvelu, že konečně svou kvalitou dohnal seriály, od nichž se chtěl odlišit (Defenders univerzum od Netflixu). ()

Reklama

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Bohužel další z řady průměrných seriálů, který ničím nevyčnívá a už ani osobnost Sam L. Jacksona sérii nezachránila. Jak jsem se na tenhle příběh těšil, o to větší zklamání se logicky dostavilo. Seriál si připravil pár zajímavých myšlenek, ale jejich realizace stála za starou bačkoru. Svým způsobem mi trochu přišlo, že se Marvel snaží zbavit toho množství postav a nedořešených příběhů, že zapomněli vzít v potaz jakoukoli osudovost nebo epičnost... To se dá vztáhnout na celek příběhu Tajné Invaze s velkým potenciálem přesahu do dalších příběhů a k dalším hrdinům. Podobný zkrat dle mého nastal při zbavení se Marii a Talose. Talos byl neschopný naiva a Maria se chudák ani nestihla po takové době ohřát. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Další klasický průměr. Bohužel se hype zdaleka nenaplnil, že se zde Marvel zase dostane zpátky do hry. Pro mě seriál prakticky ničím nevyniká, téměř celou dobu se to táhne a poslední díl neskutečně uspěchanej, jak kdyby zjistili, že jim místo 2,3 dílů zbývá pouze 1. Něco bylo fajn, ale spíše se to furt táhlo bahnem průměru a bylo zde hodně nelogických věcí (hlavně při přepadení na silnici a v posledním díle). U jedný osobnosti jsem zvědavej, kde ji uvidíme dále, jestli vůbec. Jinak si myslím, že se jedná o zbytečný seriál a tímto si to Marvel akorát komplikuje do budoucna. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy. Prečo? Za prvé. Totálne mrhanie potenciálom zúčastnených hercov. Dostať do seriálu, nie filmu, ale do seriálu mená ako Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Martin Freeman a samozrejme aj menej známe, ale na druhej strane z Marvel Univerza tie lepšie ako Cobie Smulders či Don Cheadle a urobiť s nimi to, čo sa s nimi urobilo, to je na facku. Nie pre Ali Selima, už som čítal, ako štúdio do toho zasahovalo, ale vedenie Disney a Marvel sekcie začína fungovať podobne ako idioti vo Warneri a konkrétne DC sekcie. Inak tie úmrtia, tak to teda zabili potenciál dvoch daných hercov aj postáv inak, to by som nečakal ani v najhoršom sne. Za druhé. Toto bolo Secret Invasion? Veď to z komixu prebralo len názov a Skrullov a to je asi tak všetko. Toto mala byť vec, ktorá mala mať tri fázy, podobne ako s Thanosom a po XY filmovh v tretej fáze sme mali dostať dvojfilm Secret Invasion. Toto je totálne zabitý potenciál danej látky. Za tretie. Je pekné, že sme sa o Furym dozvedeli dosť vecí zo súkromia, ale načo to komu bolo? A ak to tam nasilu chceli mať, tak nemali urobiť posledné časti polhodinové, ale dlhšie, aby to nebolo len o vate, ale aj riadnej akcii, aj keď komornejšej. Záver bol uponáhľaný, až to zabolelo. Vizitka a potvrdenie toho, že v Disney a Marvel sekcii fakt momentálne sedia arogantní idioti a diletanti, ktorí si myslia, že nech urobia čokoľvek, tak len značka Disney a Marvel je zárukou veľkých prachov a veľkých zárobkov. Omyl vážení, to neplatí už také tri roky, takže je načase sa spamätať, inak padnete do takých sračiek, že budete ťahať druhú-tretiu ligu v komixoch a predbehne vás aj TV produkcia omylom poslaná do kín ako Blue Beetle. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Název seriálu oznámil Kevin Feige během Investor Day společnosti The Walt Disney Company dne 10. prosince 2020. (KGBelik)
  • Sonya (Olivia Colman) v epizodě zmiňuje zpěváka Paula Robesona, jenž byl známý svým levicovým smýšlením, sympatiemi ke komunismu, a který často navštěvoval Moskvu během 2. světové války a Studené války. (NiWi)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Reklama

Reklama