Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE NENÍ VÁNOČNÍ DAR! TOHLE JE OBCHOD S LIDMI!…“  Kevina Bacona mám rád z kdysi dobrejch bijáků a celkem mě baví, že se teď s touhle fajn partou snaží vnutit lidem myšlenku, že Vánoce jsou nejkrásnější, když…Mám vánoční atmosféru rád, Kevin Bacon je fajn zpestření, dá se u toho usmát… víc k tomu asi nemá cenu říkat.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem si chtěl Vánoce užít s Kevinem. (Baconem vole!). 2.) Kolegyně mi oznámila, že je moje sestra. /// Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  *  NAPĚTÍ  ne ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Strážců moc nesplnil má očekávání. Ono se to asi dělá těžko u těchto speciálů. Atmosféra je sice super, ale samotný příběh stojí za starou belu. Pouhý únos Kevina Bacona do Nikdykde mi opravdu moc nosný nepřipadá. Naštěstí to ale není moc dlouhé, takže se to dá vydržet... "Nikdo mi neřekl pravidla!" ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jamese Gunna nemusím, minimálně jej nepovažuju vůbec za žádný zázrak, strážci galaxie jsou pro mě přinejlepším ok podívaná, repete bych si nedal, maximálně kvůli dětem a to díky nim jsem zapnul i tohle. Vánoce mám rád, vždycky jsem je měl a vždycky budu, i když se kolem nich dělo a děje spousta sraček. Ať osobních, konzumních atd atd. Prostě vyměknu, je to jak to je a na starší kolena si moc rád dopřávám jednou v roce, pokud možno, jen to pozitivní, infantilní v rámci vkusu klidně i debilní. Co k tomuhle... Je to debilní, infantilní, na x místech trapný. Sám bych si to nepustil a kdyby ano, nejspíš bych to nedokoukal. S prvními minutami jsem moc nedával vlastně nic. Jde samozřejmě vidět, že rozpočet byl jinde, feeling je hodně televizní, až sitcomový, odfláknutý, neangažovaný, prostě  "uspěchaný"(?). Herecké výkony na mnoha místech působí na první dobrou, ale to se odráží opět od toho, že jde určitě o rychlokvašku. Ale asi někde za půlkou po únosu Kevina Bacona, jsem se zlomil, řekl jsem si čert to vem a naladil jsem se. Přes rok to bude tak za dvě hvězdy max (protože to je fakt pí--vina). Ale teď to sedlo no (beztak jen kvůli scéně s vánočním songem od Smashing Pumpkins). ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to úplne zbytočný doplnok, ktorý nemá na sériu žiadny vplyv, ale kto ma rád Vianoce a vianočné špeciály svojich obľúbených filmov, tak ho to určite pobaví (preto dávam aj tu štvrtú vianočnú hviezdičku). James Gunn sa zase raz trošku odviazal v dobrom slova zmysle. Je to krátke a celkom vtipne, tak ako sme pri tejto partii zvyknutý, no je trošku škoda, že Peter, Groot a Rocket moc priestoru nedostanú a celý špeciál je hlavne o tom ako Drax a Mantis idu ukradnúť Kevina Bacona, aby ho mohli dať Pítrovi pod stromček. V roku 1984 Kevin zachránil svet tancom. Tentokrát pre zmenu ukáže, ako si Vianoce užiť. P.S.: samozrejme nezabúdajte na vianočný stromček za titulkami. 75% - 4* ()

Zajímavosti (34)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama