Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek malého a roztomilého Groota, mám raději jeho dospělou verzi z jedničky, ale tohle se dá. Je to krátký, takže neomrzí. Hodnocení jednotlivých epizod: E1: slabý E2: dobrý E3: trapný E4: pobavilo E5: ok ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

I am Groot je oddychová jednohubka, ktorá síce neprináša nič nové, ale aspoň sa na ňu dobre pozerá. Celý tento krátky seriál (neviem, či to môžem seriálom vôbec nazvať) je postavený na Grootovej obvyklej roztomilosti a zábavnej nevedomosti, no a na tom stojí aj veľká časť vtipov. Áno, humoru je v každej epizóde akurát a podľa mňa je jedno v akom poradí si ich človek pustí, pretože na seba ani v najmenšom nenadväzujú. Ak máte aspoň trochu radi Groota, videli ste prvých Strážcov galaxie a máte voľných dvadsať minút, ktoré treba nejako využiť, tak toto je dobrý kandidát. Dávam 6/10, aspoň za snahu... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[52%] Postavu Groota mám docela rád, ve Strážcích galaxie je tato postavička příjemným doplňkem, ale dělat z toho sólovku a ještě ke všemu s tak krátkými 3-4 minutovými „kraťásky“ ? Sem tam jsem se pousmál, ale celkově mě to moc nebavilo, kdyby z toho byl aspoň hodinový počin s nějakým příběhem, tak budiž. V páté epizodě mě aspoň potěšilo vidět toho mývala, jinak nic extra … Ale v rámci MCU jsem to musel vidět, aby mi něco souvisejícího z tohoto marveláckého vesmíru neuniklo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série až 2. série - 70 % Je to roztomilé, nevinné, s krásnou animací a delšími závěrečnými titulky, než je samotný díl. Nic vám to příběhově nedá, musíte mít rádi malého klacka a hlavně, je to pro děcka, takže nač si stěžovat... Už dlouho se mi nestalo (vlastně asi nikdy), že bych viděl dvě série seriálu za 25 minut... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Děj epizody je velmi podobný ději epizody The Little People (1962) seriálu Twilight Zone (od r. 1959). V této epizodě lidský astronaut při opravě své lodi na vzdálené planetě objeví rasu malých lidí a rozhodne se, že je jejich bohem. (KGBelik)
  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama