Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (4)

Black Books (2000) 

K Black Books jsem si trochu hledal cestu a v první sérii tu dokonalost neviděl. Seriál je ale tak skvěle napsaný, že jsem si tyhle tři blbečky (jinak to ani nejde říct), vysloveně zamiloval a užíval si každý vtip. Celý seriál pak neskutečně táhne Bill Bailey, jehož Manny je postava téměř dokonalá. Občas se sice něco nepovedlo, ale jako celek je Black Book parádní záležitostí, dnes už trochu s puncem legendy. A po právu. Britové mají ten humor prostě vynikající! Fran, Bernarde a Fran, díky za těch několik skvělých večerů! ()

Série 1 (2000) (S01) 

Tu genialitu tam zatím nevidím. Nějaké díly jsou solidní a občas se zasměju, ale ta dokonalost tam zatím rozhodně není. A to mám britský humor hodně rád. ()

Série 2 (2002) (S02) 

Musím uznat, že jsem si nakonec k Black Books našel cestu. Tahle partička mě baví díl od dílu víc až dokonce uvažuji, že po shlédnutí celého seriálu minimálně první sérii načnu znovu. Nebýt Billa Baileyho, byl by seriál o ničem, Manny je totiž brilantní. ()

Série 3 (2004) (S03) 

Závěr je vyloženě slabý, což je obrovská škoda. Moc jsem jim přál něco alespoň trochu uzavřenějšího. ()

Reklama

Reklama