Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (244)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Film me dlouho mijel velikym obloukem ( v detstvi jsem nekoukal na americkej fotbal a spis nez filmy s Cruisem jsem zral Tarantinovky a ceckovy horrory ), dostal jsem se k nemu az na ted a musim rict ze si me velice rychle ziskal. Neni to zadna odsejpacka nebo stezejni film Tomovy kariery, ale pekna a nenasilna sonda do fascinujici prace sportovniho agenta, kterej musi dohromady skloubit casove neuveritelne narocnny zamestnani + rodinnej zivot se svoji asistentkou. Toho fotbalu tam mohlo bejt vic, Cardinals sice nefandim, ale nemuze bejt kazdej film o Dolphins a prece jen to neni Ace Ventura ze...takze u me za hezky 4 hvezdy a celkove 7/10 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Jerryho jsem se chtěl kouknout už dříve, ale než jsem se k tomu dostal tak mi docela dlouho trvalo. Teď už to mám za sebou a musím uznat, že to nebyl promrhaný čas. Největším problémem filmu je to, že dokáže správně prodat dramatickou část, která je výborná, ale s romantickou částí skoro vůbec nefunguje, takže tam ta romantická část působí trochu špatně. Cruise je zas opravdu za pána herce a podává opravdu kvalitní herecký výkon. Jerry Maguire je snad první film, ve kterém jsem viděl Goodinga Jr. hrát vážně bez nějakých hloupých přetvářek. A nakonec Renée Zellweger a jeden z jejich lepších výkonů. Spousta lidí od Crowea čekala asi víc, ale já jsem byl hodně spokojený a kdyby nebylo prostřední části filmu, tak bych po opravdu suprovém závěru dal plný počet. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Bohužial som sa k tomuto kúsku dostal len so (starým nekvalitným) dabingom, a strata originálnych emotívnych chvení v hlasoch nadpriemerne ubrala na prvom dojmu. Takto som dostal len priemerný film, ktorý si už asi znova nepustím. Škoda. Ps: Nebyť toho tipického chlapčeka z filmov 70-80tich rokov, bolo by to za 4 aj napriek strašnému dabingu... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi divoké, normálne ako chlapík z burzy s cennými papiermi alebo akciami mi prišiel Cruise. Správanie, dej, dialógy sa mi vôbec nepáčili, tiež je to zbytočne dlhé. Okrem Goodinga Jr. mi väčšina hercov dokonca ani veľmi sympatická nebola. No nejako som to prežil, bolo to z iného súdka ako obvykle, na niečom sa dalo zabaviť, bolo svojské. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Nemusim se na Maguira divat ruzovymi brylemi abych poznal, ze si tady Tom Cruise honí triko a předvádí, jaký je to narcis. Jeho gestikulace a mimika ve vetsine filmu je stejna, dojemne okamziky vyznivaji naprazdno a kdyby zde nebyl ukriceny Gooding žunior, tak bych se přes prvni hodinu nikdy nedostal. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Krátce před natáčením filmu byl vyhozen trenér Detroit Lions Wayne Fontes. Jeho role ale byla ve filmu ponechána. (don corleone)
  • Jerry Maguire (Tom Cruise) nosí hodinky TAG Heuer S/el Chronograph. (Liqid)
  • Pro roli Dorothy Boyd se počítalo s Cameron Diaz, Courtney Love i Mirou Sorvino. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama