Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (241)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Tak jeste jednou - Tom Cruise je strasny herec, s jehoz postavami je, az na vzacne vyjimky, naprosto nemozne se jakkoliv ztotoznit. Co se tyce Cuby Goodinga jr., byl asi nejzabavnejsi figurou filmu, ovsem Oscar za tento vykon mi prijde tedy znacne prehnany (ukricenymi sprostymi cernochy se da v americkem filmu dlazdit). Ze slabeho vykonu Renne Zellweger bych nedelal vedu, byl to prece jenom zacatek jeji kariery (a ono taky predstirejte, ze jste se prave zblaznili do afektovaneho nacesaneho panaka, ktery vydal jakousi knihu a pak ho vyhodili z prace). Po Vanilkovem nebi a Jerrym Maguierovi myslim, ze od Camerona Crowea uz opravdu nechci nic dalsiho videt. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Nemusim se na Maguira divat ruzovymi brylemi abych poznal, ze si tady Tom Cruise honí triko a předvádí, jaký je to narcis. Jeho gestikulace a mimika ve vetsine filmu je stejna, dojemne okamziky vyznivaji naprazdno a kdyby zde nebyl ukriceny Gooding žunior, tak bych se přes prvni hodinu nikdy nedostal. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Koňo...v 90. rokoch sa tlačilo divákovi na city nejakou veselou formou (mám na mysli malého Roya)... V každom prípade, pre mňa totálne neznámy film a rozhodne výborné prekvapenie teraz na Vianoce. Absolútne som nevedel o čo v ňom ide a romantická linka ma nielenže zaskočila, ale sa mi tam i bohovsky lúbila! A Renée Zellweger má prinajmenšom rovnako príjemne mäkký hlas ako Liv Tyler. Uff... 75% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O tom, že veškeré dění kolem sportu je tvrdý byznys ... se vším všudy. A taky o jednom veleúspěšném sportovním agentovi, který byl nenadále stižen lehkou depkou z vlastního přístupu ke klientům, v návalu upřímnosti sepsal pravidla pro globální nápravu neutěšené situace ... a následně své memorandum neuváženě ZVEŘEJNIL v agentuře, která ho zaměstnávala. A vy se můžete v klidu seznámit se všemi následky jeho naivního impulsivního činu. Děj je lehce předvídatelný a stejně lehce stravitelný - kromě toho poměrně zručně vybalancovává všechna klišé, kterým se v rámci žánru romantické komedie nedokáže vyhnout. Vidím to asi tak na 3,5* ... přičemž o osudu čtvrté * jsem pro tentokrát nechala za sebe rozhodnout Toma Cruise. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jerry ma chytil až na druhý krát. Na ten prvý som príliš nechápal, o čo kráča, športový agent amerického futbalu a jeho pracovné trampoty mi boli ukradnuté a výkon oscarového Goodinga príliš expresívny. Potom som už vedel, do čoho idem, ale aj tak ma viac zaujala druhá polovica filmu, keď sa rieši Jerryho vzťah s Renée. Táto časť je typický pohodový Crowe a to aj v situáciách, keď to medzi nimi vyzerá zle. Jedná sa o najamerickejší Croweov film a u nás nemá šancu osloviť širšie publikum. Štvrtá hviezda za "Free falling" ()

Galerie (78)

Zajímavosti (38)

  • Hlavní role byla napsána původně pro Toma Hankse. (don corleone)
  • Do hlavnej ženskej úlohy bola zvažovaná aj Anne Heche, ktorá rolu nezískala kvôli tomu, že na konkurze prehlásila, že nerozumie deju filmu, pretože podľa nej nebolo možné vytvoriť milostný príbeh medzi mužom a ženou, kde muž v skutočnosti nemiluje danú ženskú postavu. (Msscastillo)
  • Baseballové hřiště na konci filmu je to samé, jaké bylo použito ve filmu Hook. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama