Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím no, asi čím jsem starší, tím mám jiný smysl pro humor než většina zdejších uživatelů…Viděl jsem už teda mnohem lepší parodie, než je tento kousek. Pár vtipných momentů – scén – hlášek tu skutečně bylo, ale převažovala spíše trapnost nad opravdovou zábavou. Bruce a jeho karavan asi jedna z nejlepších scén, Kathy Ireland byla sakra pěkná ženská, hlavní dvojice ujetá ale oba herce mám docela rád, takže ve finále tomu ty průměrné tři hvězdy vlepím. Mezi moje oblíbené filmy ale tohle určitě patřit nikdy nebude. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na nejlepší zástupce žánru parodie to sice nemá, ale pořád je to slušná sranda, která si dělá srandu především ze Smrtonosných pastí a zbraní. Sice mi přišlo, že kadence fórů mohla být větší, ale i tak jsem se usmíval většinu času a díky znalosti předloh originálů byla určitě půlka scén zábavná. 85% ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Žhavé výstřely či Bláznivá střela, ale pořád je to nadprůměrná parodie, u které jsem se často zasmál. Estevez a Jackson jsou dobrá dvojka a je tu i spoustu jiných filmových celebrit. Sranda se dělá ze Smrtonosné zbraně, Základního instinktu nebo Mlčení jehňátek. -"My wife and l haven't had sex for two years. l have a six-month-old daughter." -"You're getting too suspicious. This job will do that to you." ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Colt: Kdo jsi? Jigsaw: Jsem tvoje nejhorší noční můra. Colt: Ale ne, moje nejhorší noční můra je probudit se ráno bez penisu...... Nevyrovnaná kadencia humoru. Občas sú vtípky vtipné veľmi a niekedy sú zasa príliš odfláknuté. Sluší sa však dodať, že film je tym maximalne napchaty a tak si určite nájde niečo vtipné každý divák. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)

Reklama

Reklama