Reklama

Reklama

Godzilla Minus One

  • Japonsko Godzilla -1.0 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Příběh filmu se odehrává v období po druhé světové válce, kdy je Japonsko na dně svých sil. Jenomže z jaderného spadu Hirošimy a Nagasaki povstává velké monstrum jménem Godzilla, která zaútočí pár týdnů po skončení války a dostane Japonsko ješte do větších problémů. Podaří se zničeným lidem přežít... natož se bránit? (HanzoBureshi)

Diskuze

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Tady byla godzila naprosto epicka a destruktivní - ta jeji sila byla obrovska… a to jeji prvni nabití bylo kulervouci 🙂

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Pro mě osobně je třeba i TOP to, že lidské charaktery mi snad poprvé v životě v Godzilla filmu nebyly u p*dele a dokonce jsem s nimi i soucítil a prožíval to s nimi. Při sledování Godzilla Minus One jsem si pomyslel, že i pro mě velice oblíbená Godzilla z roku 2014 je ve výsledku ve srovnání s touhle někde jinde a že tohle byl ve skrytu duše Godzilla film, který jsem si musel vždy přát vidět. Japonci se předvedli a já jim tleskám a to zdaleka ne jenom za nejvíc cool a epickou scénu s atomic breath, který se proměnil v nukleární bombu!

na příspěvěk reagoval Deyw

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ty efekty teda brutálně povedené na ten rozpočet udělali fakt dobrou práci. 

HanzoBureshi

HanzoBureshi (hodnocení, recenze)

Mě právě zaskočilo to, že je to docela v pohodě doba. Tenkrát totiž TOHO u Shin Godzilly si dávalo na čas, tuším že i celý rok. 

Standey

Standey (hodnocení, recenze)

Tak dlouho jsem snad na žádný film nečekal. Většina se na streamech objeví max. 5 měsíců po kino-premiéře... Divné...

HanzoBureshi

HanzoBureshi (hodnocení, recenze)

Konečně, po 70 letech, Godzilla vyhrává svého prvního Oscara! Při sledování udělování cen jsem měl právě zde největší radost, protože ta radost pana Jamazakiho a jeho týmu byla tak upřímně skvělá, takže jim to moc přeji. Je mega cool, že tento snímek porazil hollywoodské trháky.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já to čekal dřív, ale díky za info, aspoň to nebudu obden kontrolovat :D

HanzoBureshi

HanzoBureshi (hodnocení, recenze)

Právě bylo zveřejněno oficální datum vydání DVD Blu-Ray, a to překvapivě 1.5.2024. To je docela za rohem, čekal jsem to déle.

na příspěvěk reagoval Kubeska

Uživatel HanzoBureshi smazal svůj příspěvek.

Shela

Shela (hodnocení, recenze)

Konečně film, na který bych zašel do kina a to přes to, že mě všechny Godzilly, Kongy a jiná přerostlá havěť neberou. Cinema City těžce z ruky a v Cinestar prý distributor nezařadil. Smutné. Očividně bereme každý americký odpad, ale ostatní filmy nás nezajímají. Čím to?

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Lima

Ha ! Koukám že ve čtvrtek 14.12. v 17 hod - jdeme na to :)  Gamera kontra Gaos :)) 

Lima

Lima (hodnocení, recenze)

Ivo

U nás v Jablonci už to dávali tříkrát, šéf jabloneckých kin, můj kámoš Adam Kocián, je rozumný člověk :o)

na příspěvěk reagoval Ivo, Ivo

Uživatel Jeoffrey smazal svůj příspěvek.

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Film bude mať premiéru v Imax Bratislava 1.12. o 00:58. Aspoň podľa informácií na Cinemax stránke. 

DinoRaptor

DinoRaptor (hodnocení, recenze)

Rád bych si na ten film zašel u nás do kina. Ale to by česká distribuce musela první přestat lézt do zadku USA a začít kupovat filmy i z jiných zemí.

Japonské filmy s Godzillou bohužel v českých kinech nejspíš nikdy neuvidíme. Televize taky pořád dokola protáčí jen ty americké, ale o ty japonské tam človek nezavadí.

na příspěvěk reagoval sharx, Jeoffrey, Jeoffrey

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Konečně japonská godzilla co vypadá i celkem dobře! Už teď se těším jelikož to bude nálož. Dostaneme tuhle a příští rok godzilla a kong 2... to zase bude chtít kino!!! Mega dobrý!

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře, hlavně se mi líbí jak chodí po městě a zabíjí civilisty. Ta předešlá Godzilla jen ničila baráky, ale jako kdyby nikde žádný civilista nebyl. 

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Showa období, podle které je víc ta Americká udělaná, kde Godzilla byl spíše hrdinou, i když zpočátku záporákem, později hrdinou a mnohem větším než v USA filmech, tam doslova zachraňoval lidi.

Pan.Antonin

Pan.Antonin (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Japonské filmy o Godzille jsou rozmanité, některé jsou vážné, některé jsou méně vážné, v některých je kámoš, v některých je nepřítel. Záleží, na co navážeš/čím se inspiruješ. Tohle vypadá na poctu původnímu filmu, zatímco Godzilla vs Kong odkazuje na trochu jiné filmy. 

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Akira777

Čím to, že v téhle Godzille je to ničení města robustnější, reálnější a z Godzilly jde opravdu strach, než v těch posledních amerických sračkách s hnusným CGI a Godzillou kamarádkou?

na příspěvěk reagoval Pan.Antonin, Akira777

Pan.Antonin

Pan.Antonin (hodnocení, recenze)

Kincl

Pokud to nepřeženou s politickými/ukecanými pasážemi jako v předchozí Shin Godzille, tak by to mohlo být hodně slušný.

Související novinky

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama