Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl, jak se věci mají, tak bych řekl, že to natočil nějaký špatný režisér v půlce 70. let, ale rozhodně ne Wes Craven o 10 let později. Nechápu, proč to udělal, že natočil takový brak, ale rozhodně už ho nemám tak rád jako dřív. Už je skoro pravidlem, že každý slavnější americký režisér hororů mě něčím zklame, proto mám tak rád horory z Itálie. Tam lat'ka neklesá na 30% téměř nikdy. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

S druhými Cravenovými Horami jsem měl tu "čest" již před lety, bez znalosti první části, a byl jsem naprosto otrávený. A ač svému pubertálnímu vkusu nedůvěřuju na sto procent, v případě tohoto filmu jsem si věřit měl. Bizarní hloupost se šklebícím se a křepčícím Berrymanem a hlasem v křoví neustále přešlapující mezi trapnou fraškou a hloupou sračkou a někdy se ony přívlastky prohodí. Napadá mě ještě několik šťavnatých vulgarismů, od domrdaných pičovin po dokurvené kokotiny, ale vzhledem k blížícímu se spuštění POMOvy pičiprosté databáze bych se nerad dostal na černou listinu a raději na to seru. Jo a vodpad, vole. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu vymenili za mladých namyslených frajerov a drzé pipky,ktorý mali v hlave toľko logiky ako húpací koník.Ale celkovo film je celkom bez logiky a niekedy mi to pripadalo až zaostalé.Film mal čiastkovú atmosféru ale ani nebola jednotka prekonaná. Jednotka bola super ale dvojka nieje ničím iným ako nie moc dobrým pokračovaním. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Po mizerném prvním dílu jsem čekal ješte větší průser, ale dvojka je příjemná a já osobně jsem se bavil. Kruté oči hor je klasický nalinkovaný slasher ze vším všudy jako například dementní hlavní hrdinové, kozy a překvapivě došel benzín v době kdy to nejméně potřebujete. Jsem rád, že byl natočený remake, protože mě bavil více a díky němu jsem se dostal k původní verzi. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl udivenej když jsem před pár dny zjistil, že jsem tenhle film neviděl. The Hills Have Eyes(1977) je kult a za mě 5⭐ záležitost, která je především napínavá a staví i na hutný atmosféře. Povedenej je i remake z roku 2006, kterej je ale spíš o povedeným gore. Což mě osobně samozřejmě vůbec nevadí. Pokračování z roku(2007) se mi ale už nelíbilo. Stejně tak je to i s pokračováním původní verze. Napětí a atmosféru z jedničky jsem tady hledal marně. Nebylo ani komu fandit. Z osazenstva, který zůstalo v poušti byl nejsympatičtější ten hafan z jedničky. Za mě zbytečný pokračování a kdyby to točil někdo jinej než jedničku tak bych řekl, že je to i výsměch The Hills Have Eyes z roku 1977. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama