Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

iamek 

všechny recenze uživatele

Po mizerném prvním dílu jsem čekal ješte větší průser, ale dvojka je příjemná a já osobně jsem se bavil. Kruté oči hor je klasický nalinkovaný slasher ze vším všudy jako například dementní hlavní hrdinové, kozy a překvapivě došel benzín v době kdy to nejméně potřebujete. Jsem rád, že byl natočený remake, protože mě bavil více a díky němu jsem se dostal k původní verzi. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

S druhými Cravenovými Horami jsem měl tu "čest" již před lety, bez znalosti první části, a byl jsem naprosto otrávený. A ač svému pubertálnímu vkusu nedůvěřuju na sto procent, v případě tohoto filmu jsem si věřit měl. Bizarní hloupost se šklebícím se a křepčícím Berrymanem a hlasem v křoví neustále přešlapující mezi trapnou fraškou a hloupou sračkou a někdy se ony přívlastky prohodí. Napadá mě ještě několik šťavnatých vulgarismů, od domrdaných pičovin po dokurvené kokotiny, ale vzhledem k blížícímu se spuštění POMOvy pičiprosté databáze bych se nerad dostal na černou listinu a raději na to seru. Jo a vodpad, vole. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to bylo? Žádná krev, brutalita jak nám tvůrci slibovali a na DVD obalu nápis něco jako, že je to nejdrsnější pokračování. No takže ve filmu se skoro nic neděje. Scény z prvního dílu sou tu celkem asi cca 4 minuty, když to sečtu. Pár honiček a jedna nebo dvě rvačky. Scénář je plytký a některé výkony herů jsou jak pravý zpěv od MADONY (bez playbacku). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak v hrůzném jako spíše v hrozném pokračování se skupina naivní omladiny vydá na motorkářské závody do pouště. Když vidí, že závod nestihnou, rozhodnou se pro zkratku, která vede samozřejmě rovnou do náruče Sekáče a jeho plešatého poskoka. Nejdrsnější scény pocházejí z původního filmu. Kromě jednoho podříznutí je likvidace omladiny decentní a bez nápadu. A nejenže nedojde na porcování v přímém záběru, ale chybí i střeva ven. Nevidomá Cass zřejmě disponovala šestým smyslem, páč že nevidí, jí jaksi vůbec nebránilo v tom, aby se hravě pohybovala v pro ni naprosto neznámém prostředí. Na druhou stranu hlavně scény s ní měly jakž takž napínavou atmosféru. Většina postav krajně nesympatická, nejhorší byl asi ten černoch. Krotké, nemastné, s minimem krve a děsu. Původní hodnocení jsem o jednu hvězdu snížil... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Náhodou se ke mně dostalo DVD s českým dabingem a tak jsem tento horror shlédl. Bohužel jsem si už nepamatoval I. část a jelikož tato část na tu předchozí navazovala, měl jsem v tom trošku zmatek. Kdo byl strýc, bratr, táta.... .....ale sestru jsem poznal :-) Jelikož horror je starý 23 let, zvuk byl dost otřesný, musel jsem vypnout domácí kino, protože by mi to rozervalo uši. Ale jinak průměrný film..... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama