Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Cival 

všechny recenze uživatele

Yeah, yeah, yeah. Film, který tu letos chyběl, a proto se měl dostat do regulérní distribuce! Nekompromisní, nasrané, krvavé. Co víc si v dnešní politicky korektní době přát. Kramer zvládá konstruovat nádherně vyhrocené situace, vyhledávat v nich ryzí emoce, které nepotřebují hollywoodské kašírování, a všechno to maniakální běsnění na hranici života, smrti a krvavých cákanců přímo do obličeje prosypávat ještě nestoudným množstvím režijních nápadů. Tolik funkčních vizuálních ines snad nepamatuju. Což platí i o postavě Paula Walkera, který představuje přesně ten typ odhodlaného, naštvaného a amorálního hrdiny, který post-McCkaneovská doba nezná. Jediné výraznější mezery vidím v krkolomnosti příběhu (oslí můstky) i v tom, jak jsou natočeny bitky (trochu nepřehledně, s hokejistou i nevěrohodně). Konec se mi zamlouval, i když chápu stesky ostatních. Přeci jen to trochu ztratilo na kulervoucnosti. :-) Kramere, Kramere, máš to dobře rozjeté... ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

Pravy akcni thriller ktery tady uz peknou chvili chybel. Od zacatku az do konce ZBESILA jizda napric a krizemkrazem New Jersey. Nemam co dodat. Pokud jde o akcni filmy tak myslim ze letos No.1, alespon pro me urcite. --- "Jedna sportovní taška Nike...60 babek. Jeden mobilní telefon Nokia...100 babek. Jedna unce Semtexu...500 babek. Likvidace zkorumpovanýho poldy...kurva, k nezaplacení." ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někam to zahoď a udělej pro mě něco - nezvorej to!" Ale kdyby to Joey nezvoral, tak by ten film o ničem nebyl a nemusel by se točit. Kvůli mě se tedy nemusel točit ani tak, protože zkorumpovaní poldové, ozbrojené děti, pomstychtivý pasák, naštvaní ruští mafiáni či suroví hokejisti sice v noci protnuli Joeymu cestu, celkem přitom přitvrdili muziku, ale mě to hledání ztracené bouchačky stejně většinou nudilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Joe je machr, sympaťák a pracuje pro mafii. A před 18ti hodinami se mu pěkně zkomplikoval život..... . Kulky sviští, krev stříká a slovo svině je to nejslušnější co zde mají ve slovníku. Nikdy bych nevěřil, jaký příběh se dá rozehrát při hledání ztracenýho kvéru! Tohle mě opravdu chytlo! Jednu prekérní situaci střídá jiná, do děje je vtaženo tolik lidí. Většina z nich je pod tlakem a ve stresu. Střih, kamera i tempo jsou stejné jako název sám. A k tomu všemu krásná role pro K.Rodena. Byl jsem napnutej až do konce. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najprv si tento prekvapivý film odo mňa zaslúži ospravedlnenie zato, že som nad ním ohrňoval nos. Nedivte sa mi, lebo keď som videl na obale meno P.Walker, ktorého nemusím, prešla ma chuť. Ale tá sa vrátila neskôr, keď som dostal chuť na K.Rodena a CH.Palminteriho a čital pochvalné recenzie. Roden ako J.Wayne je fantastický a scéna s podivným milučkým párom je za posledné roky to najoriginálnejšie čo som videl. Velmi kvalitná scéna. Nehovoriac o tom, že je to miestami pekne drsný krvák. Mám rád takéto prekvapenia!Normálne za 4,ale na to ako ma to prekvapilo musím dať 5...90%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (20)

  • V hokejové scéně hlavní postava Joey Gazelle (Paul Walker) hodí svojí zbraň z rukou, v další scéně ji opět drží. (Ignus.cz)
  • Scény v hokejové hale se natáčely na stadionu HC Sparta Praha. (Witta)
  • Film se točil i v Praze, jež se musela tvářit Americky. Autobusové nádraží Florenc se například proměnilo v americké přelepením nápisů na cedulích. (Siriuss)

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama