Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

consuela1 

všechny recenze uživatele

Během mého dětství se každý večer odehrával rituál ukládání všech panenek a medvídků do postýlek, podkládání hlaviček a přikrývání. V noci si totiž moje hračky povídaly jak se o ně starám a já tak pokaždé usínala s lehkou obavou, jestli v jejich hodnocení obstojím. Během filmu jsem se zastyděla se a zazpytovala svědomí. Po závěrečných titulkách jsem šla do sklepa, dvě hodiny přemisťovala krabice, ruce jsem měla špinavé od prachu, ale...moje Petruška z roku 1978 ve žlutých šatičkách háčkovaných mou babičkou sedí zase blízko mne. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zerg: Vzdej se Buzzy Rakeťáku, zvítězil jsem! Buzz Rakeťák: Nevzdám se, zabil jsi mého otce. Zerg: Ne Buzzi, já jsem tvůj otec. Buzz Rakeťák: Néééééééé! ..... Rozhodne veľmi dobré pokračovanie vyrovnávajúce kvality predchodcu. Pútavý dej, veľmi veľa vtipných a akčných scén, nápadov je stále dosť a má to aj množstvo odkazov na filmy - Jurský park, Star Wars atď. Jednoducho paráda. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Během úvodních titulků můžete v pravé horní části obrazovky zahlédnout obchodní značku Pixaru – lampičku. (HellFire)
  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)

Reklama

Reklama