Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zasmál, dal asi deset dílů, ocenil netradični pojetí seriálu, vypnul bednu a tak nějak na to všechno zapoměl. Nebylo to špatné, ale nebylo to nejlepší. Táta hulič a plašan docela se vymykal z jistého stereotypů amerických sitcomových otců, mamča byla hustá, že bych jí klidně bral (domů), děcka v sobě zahrnula tak nějak všechny strasti mládí, ale to už jsem moc neřešil. Táta s mámou šlukující v garáži to u mne jednoznačně vyhráli. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla komediální seriál, který by se tak perfektně trefoval do problémů dnešních rodin a zobrazoval rodinu takovou, jaká ve většině případech je - rozhádaná, neustále válčící rodiče versus jejich děti, výmluvy, pomluvy a prostě všechno, co se odehrává i u vás doma prokládané vsuvkami "myšlenkami" hrdinů. Dcera chce jít na plastickou operaci prsou, otec má podezření, je starší syn je gay a ten mladší je zase samý průšvih. Do toho matku hraje normální ženská, která není žádná vychrtlina, takže seriál působí reálně. ()

Reklama

vovarano 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľké prekvapenie mojich voľných popoludní počas pracovného týždňa. seriál ktorý nádherne vysvetľuje všemožné problémy v takej normálnej nenormálnej rodine, z ktorého som sa naučil až nečakane veľa rád do rodinného života ... ako napríklad, ak sa môj syn raz rozhodne chodiť po dome kompletne nahý (pretože sa cíti pohodlne), viem že mi nepomôže ho napomínať či trestať, ale naopak úplne stačí ak sa vyzlečiem doma aj ja, ... a som si istý že to zaberie. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

neexistuje veľa seriálov, ktoré by neboli trapné a ktoré by každým dielom dokázali pobaviť, takáto je rodinná vojna. Už samotný fakt ako je seriál spracovaný a tiež ako sú všetky úlohy zahrané robia s tohoto seriálu niečo pri čom hravo dokážete zabiť čas, Rapaport aj napriek veľmi vtipnému menu drží celý seriál na svojich bedrách a všetci zúčastnení mu skvele sekundujú. čo ma ale na tomto seriály strašne baví sú rozrpavy hrdinov s divákmi pri bielom pozadí, ktoré nám krásne ozrejmujú chod ich vnútorných myšlienok, a tým obohacujú seriál o humorný prvok. Pre mňa veľké prekvapenie a hlavne veľká zábava, a vďaka Kaylee DeFer sa dokonca dalo aj načo pozerať:D myslím po tej estetickej stránke ()

milanko8 

všechny recenze uživatele

Super oddychovka, cynický humor "otce" mě bere nejvíc. Jen bych rád viděl takovou rodinu ve skutečnosti... rodiče jsou vůči svým dětem spíš jako starší sourozenci, ale to člověk až zas tolik řešit nemusí, protože se dobře baví. Původní hodnocení za 4 hvězdy... po zhlédnutí posledních dílů první série a 2. série musím jednu hvězdu ubrat ;) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama