Reklama

Reklama

Noroi

Obsahy(1)

Dokumentárně zpracovaný horor nás seznámí s pátráním Masafumi Kobayashiho po paranormálních úkazech. Jeho žena zahynula během požáru jeho domu a on sám je nyní nezvěstný. Snímek, který se nám dostává do rukou, je posledním dokumentárním dílem dokončeným těsně před těmito událostmi. Jsou všechny vyšetřované události na sobě nezávislé a nesouvisející, tak jak se na první pohled zdá? Máte odvahu být svědky dokumentu podobnému The Blair Witch Project, ale tentokrát z prostředí Japonska a tamější mytologie? (Cedr)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Uznávám,že atmosféru to má místy dost dobrou,ale celý se to vleče a moc jsem to nepochopil...

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

S asijskými horory mám jeden problém. Nebojím se u nich. Na doporučení jsem se tedy rozhodl podívat na tento film a lituji ztráty času. Tohle je zdechlej pokus o natočení syrového hororu, Jako někdo, kdo má režisérské cítění se divím, že má pan režisér takovou odvahu toto vůbec pustit mezi diváky. Přiznám se, já bych tak statečný nebyl.

Vleče se to stále stejným tempem a správně by měl postupně gradovat. Vyvíjet se v napětí a děsu. Atmosféra je po celou dobu stopáže jednotná. Já ani nevím, co by mě zde mělo vyděsit nebo nalákat na strach. Na horor se snad dívám kvůli pocitu strachu a napětí ne? Tohle je jen nějaký pokus o něco výjimečného, co může platit maximálně na někoho, kdo nemá nakoukáno jako já.

Za sympatického hlavního hrdinu dávám 1* a STOP ASIJSKÝM HORORŮM. Asiaté neumí točit horory.

na příspěvěk reagoval Rozinek12

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Tento film je viac zaujímavý a záhadný,než strašidelný a prakticky nevylaká po celú stopáž,ale budete hltať každú jeho minútu až do konca,ktorý je podľa chovania Kobayashiho v poslednej scéne trochu nelogický,ale to už asi k ázijským filmom patrí že ano..75%

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Grims

Grims (hodnocení, recenze)

Dá sa stahnout ale len s titulkama. Pozri stánku uživateľa LivingDead

lubo188

lubo188 (hodnocení, recenze)

da sa ten film niekde stiahnut alebo pozriet? strasne to chcem vidiet :D

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

uuuha! prvy piaty ludia dali plny pocet hviezdiciek (ja, koly, cedr, chupacabra, veronss) ...som zvedavy kto nam to aku prvy skazi!! :DD 100 %

Reklama

Reklama