Reklama

Reklama

Pán času - Série 3

(série)
Velká Británie, 2007, 11 h 2 min (Minutáž: 45–72 min)

Kamera:

Ernest Vincze

Hudba:

Murray Gold

Hrají:

David Tennant, Freema Agyeman, Anne Reid, Roy Marsden, Gugu Mbatha-Raw, Ben Righton, Kevin Hudson, Ruari Mears, Dean Lennox Kelly, Christina Cole (více)
(další profese)

Epizody(14)

Recenze (14)

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zatím nejlepší série, nejvíce vyrovnaná, kdy si jako v předešlé sérii ty TOP díly schovala na konec - to byla prostě pecka. Tennant je fantastický Doctor, role mu neskutečně sedla a je radost ho pozorovat v akci. Těžko ho bude někdo překonávat, ale nechám se překvapit. Zvykl jsem si velmi rychle i na novou Doctor girl, která je fajn a dobře a hladce nahradila Rose. Je až neuvěřitelné, jak bujnou fantazii mají tvůrci a s čím novým stále chodí. Spokojenost. Howgh! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.série je podle mě o něco slabší, než ta předchozí. Největší hvězdou je tady pořád David Tennant, asi nejlepší Doctor. Ten získá novou společnici - Martha Jones byla sice také docela dobrá, ale na Rose rozhodně nemá. Ovšem je to příjemná společnice a já nebyl nespokojen. Co se týče zápletek, ty jsou možná trochu dramatičtější ale pořád stejně vtipné a velkolepé. Jsou tu Dalekové, Plačící andělé a MASTER... takže já jsem i s touto řadou spokojen. Uvidíme i pár starých známých a jen trochu mi vadilo, že se na Rose vzpomínalo téměř celou sérii. Nejlepší díl je jednoznačně Ani mrk s Plačícímí anděly (brr...) a závěr série s ukrutně dobrým Vládcem. Celkově bych dal 95%. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím nejslabší série z celé show. Bohužel a to vše jen kvůli ztrátě Rose a nabrání nové postavy Marthy. Martha je pro mě asi jako trn v oku. Vůbec mi nesedla, za celou sérii jsem si jí vůbec neoblíbila a k Doktorovi mi vůbec nesedla. Bohužel ona je hlavním parametr mého hodnocení, ale nic se s tím dělat již nedá. ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10:Nová (a skvělá!) společnice a sem-tam ufňukaný Doktor, jinak stejná jízda jako v předchozí sezóně akorát ještě více vymazlená. Další skvostné epizody (Blink, Human Nature + Family of Blood), a trojdílné finále, které sice začne dokonale (Utopia), ale skončí prapodivně. Logika tu neexistuje, ale emocionální tah na branku to má solidní. A věčná škoda, že Martha odešla po pouhé jedné sérii. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série - 95 %: My thing just went ding! Hlásí prudký vzestup kvality, konečně schopnou a příjemnou společnici, a dokonce naprosto perfektní záporáky. A skutečně je tomu tak! Sympatická Martha nahrazuje otravnou Rose a plačící andělé společně s Vládcem se řadí k nejlepším soupeřům, proti nimž Doctor kdy bojoval. Příběh na sebe plynule navazuje, zmínky Harolda Saxona se kupí, postupně se graduje a cesta končí v bezchybném finále. Pořád by se našlo (kolem poloviny série) pár výtek, které kazí dojem dokonalosti. Začátek a finále společně s dokonalostí Blink však bezkonkurenční. ()

Galerie (270)

Zajímavosti (5)

  • Nejlépe hodnocená epizoda ve filmové databázi IMDb. (Vojtas12)

Reklama

Reklama