Reklama

Reklama

Pán času - Série 3

(série)
Velká Británie, 2007, 11 h 2 min (Minutáž: 45–72 min)

Kamera:

Ernest Vincze

Hudba:

Murray Gold

Hrají:

David Tennant, Freema Agyeman, Anne Reid, Roy Marsden, Gugu Mbatha-Raw, Ben Righton, Kevin Hudson, Ruari Mears, Dean Lennox Kelly, Christina Cole (více)
(další profese)

Epizody(14)

Recenze (14)

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10:Nová (a skvělá!) společnice a sem-tam ufňukaný Doktor, jinak stejná jízda jako v předchozí sezóně akorát ještě více vymazlená. Další skvostné epizody (Blink, Human Nature + Family of Blood), a trojdílné finále, které sice začne dokonale (Utopia), ale skončí prapodivně. Logika tu neexistuje, ale emocionální tah na branku to má solidní. A věčná škoda, že Martha odešla po pouhé jedné sérii. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím nejslabší série z celé show. Bohužel a to vše jen kvůli ztrátě Rose a nabrání nové postavy Marthy. Martha je pro mě asi jako trn v oku. Vůbec mi nesedla, za celou sérii jsem si jí vůbec neoblíbila a k Doktorovi mi vůbec nesedla. Bohužel ona je hlavním parametr mého hodnocení, ale nic se s tím dělat již nedá. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zatím nejlepší série, nejvíce vyrovnaná, kdy si jako v předešlé sérii ty TOP díly schovala na konec - to byla prostě pecka. Tennant je fantastický Doctor, role mu neskutečně sedla a je radost ho pozorovat v akci. Těžko ho bude někdo překonávat, ale nechám se překvapit. Zvykl jsem si velmi rychle i na novou Doctor girl, která je fajn a dobře a hladce nahradila Rose. Je až neuvěřitelné, jak bujnou fantazii mají tvůrci a s čím novým stále chodí. Spokojenost. Howgh! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.série je podle mě o něco slabší, než ta předchozí. Největší hvězdou je tady pořád David Tennant, asi nejlepší Doctor. Ten získá novou společnici - Martha Jones byla sice také docela dobrá, ale na Rose rozhodně nemá. Ovšem je to příjemná společnice a já nebyl nespokojen. Co se týče zápletek, ty jsou možná trochu dramatičtější ale pořád stejně vtipné a velkolepé. Jsou tu Dalekové, Plačící andělé a MASTER... takže já jsem i s touto řadou spokojen. Uvidíme i pár starých známých a jen trochu mi vadilo, že se na Rose vzpomínalo téměř celou sérii. Nejlepší díl je jednoznačně Ani mrk s Plačícímí anděly (brr...) a závěr série s ukrutně dobrým Vládcem. Celkově bych dal 95%. ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série - 95 %: My thing just went ding! Hlásí prudký vzestup kvality, konečně schopnou a příjemnou společnici, a dokonce naprosto perfektní záporáky. A skutečně je tomu tak! Sympatická Martha nahrazuje otravnou Rose a plačící andělé společně s Vládcem se řadí k nejlepším soupeřům, proti nimž Doctor kdy bojoval. Příběh na sebe plynule navazuje, zmínky Harolda Saxona se kupí, postupně se graduje a cesta končí v bezchybném finále. Pořád by se našlo (kolem poloviny série) pár výtek, které kazí dojem dokonalosti. Začátek a finále společně s dokonalostí Blink však bezkonkurenční. ()

Galerie (270)

Zajímavosti (5)

  • Nejlépe hodnocená epizoda ve filmové databázi IMDb. (Vojtas12)

Reklama

Reklama