Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Recenze (864)

Ronka 

všechny recenze uživatele

Milé, romantické a na vianočný čas aj trefne uletené. Po Hľadaní zeme nezeme je pre mňa Kate znova v pozicií perfektnej herečky a jej výkon vytiahol v mojich očiach film na 5 hviezdičiek, z ktorých o poslednú takmer prišiel pre priehľadnosť deja. Od polovice bolo jasné, ako to musí skončiť, napriek tomu si tento film pozriem určite znova a znova bez toho, aby ma nudil. Btw. Jude Law v roli osamelého otca bol na jednotku ;) Celkovo - klasika od Nancy Meyers. ()

Mirrabel 

všechny recenze uživatele

Dobré téma na romantickou komedii... Kate Winslet zahrála totálně zoufalého a ufňukaného loosera líp než Bridget Jonesová a její "bratr" Jude Law nechal vyniknout svůj akcent:) ()

babuca 

všechny recenze uživatele

Typický ,,ženský,, film. Dá sa pozrieť ale nič svetoborné neočakávajte.Skor miestami naívno stupidné... ()

Hystory 

všechny recenze uživatele

Vidieť Cameron Diaz a Kate Winslet v jednom filme, je neuveriteľné. Oscarová Kate a známa sexidol Cameron sú úžasné herečky. Svoj talent dokázali v nejednom kasovom trháku. Tento ľúbostní film, však nepatrí medzi ich najlepšie výbery (V požičovniach nachádzate aj lepšie filmy od nich). Základnú dejovú líniu sa ešte dá zvládnuť (výmena bytu), ale komika prechádza k stereotypnosti, a divák po dvoch hodinách dostáva kŕče od nudy. Bohužiaľ je to tak. Nezáživné rozhovory, predvídateľný koniec a priesvitné charaktery sú veľkým sústom aj pre dve hlavné herečky. Judie Law a Cameron sa tak-ako hodia sa k sebe, ale moment, keď sa Kate zaľúbi do Black Jacka, ktorý dlhý čas patril medzi neobľúbených hercov, bol pre mňa priam šokujúce a vzbudzoval odpor. Film by som odporúčal tým, ktorý sú skôr za melodramatické žánre. Nachádzajú sa v ňom črty komickosti, ale iba zopár momentov. ()

LíškaEliša 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovská nuda. Mám pocit, že som sa 138 minút pozerala na rybičky v akváriu. Bolo to síce pekné, farebné, ale nebol tam ani jeden okamih, ktorý by ma pobavil, zaujal, rozcítil. Cameron Diaz mám vo všeobecnosti rada, ale v tomto filme bola taká odporná, so všetkými tými grimasami, že mi bude ešte dlhú chvíľu trvať, kým ju prežujem. Jednu hviezdičku dávam za J.Lawa, na ktorého sa mi stačí pozerať aj s vypnutým zvukom a za krásny kabátik, ktorý mala na sebe Cameron na konci filmu :-) ()

LůCZa 

všechny recenze uživatele

Nejsem žrout romantických komedií, ale tahle se mi prostě líbila! Zajímavý nápad a příjemné herecké obsazení i výkony. Není to masáž emocí a splácanina ohraných klišé! Ideální film pro klidný zimní večer, který mi vykouzlil úsměv na tváři :) ()

Triano 

všechny recenze uživatele

Opravdu super rodinná komedie, mělo to všechno co jsem čekal... možna trochu předvídatelný konec, ale to nevadí. Těm kterým se to nelibí, tak bych rad poradil, aby když se jdou dívat na romantickou rodinnou komedii, byli náležitě naladěni.... ()

margita figuli 

všechny recenze uživatele

Tradicne celkom fajn scenar Nancy Meyers tentokrat nejako nefungoval. Neviem presne preco, ale nekliklo to ako v Something's gotta give alebo Prime. Romanticke sceny az prilis pritiahnute za vlasy, ani chemia medzi hercami nejako nesla. Akokeby k sebe zabludili z inych filmov. Par dobrych momentov (napriklad s Dustinom Hoffmanom v pozicovni), ale ako celok prepisknute. ()

lajkee 

všechny recenze uživatele

Pre mňa velmi príjemný filmík... možno niektoré scény aj chytia za srdce, páčili sa mi časti, kde je zobrazené ako každému sa nedarí v láske a tie scény sú naozaj dojímave, ale nie je to na slzy. Taká romantika na každý deň. A verte, že podobné filmy by som rád pozrel každý večer pred spaním, aspoň by sa mi lepšie zaspávalo :) Cameron Diaz až tak veľmi nemusím, no v poslednom čase som si obľúbil Kate Winslet! ()

judas p 

všechny recenze uživatele

Tenhle film odsoudí a zavrhne každý, kdo u něj bude zbytečně moc přemýšlet. Můžete vysypat z rukávu tisíce důvodů proč je film horší, než Láska nebeská, že je tam hodně klišé a předvídatelných scén. Můžete tvrdit, že vypadá blbě milostná scéna, kdy si (kvůli ratingu) nechává holka podprsenku, že na plachou dívenku se chová Kate Winslet v Hollywoodu jako doma a v pohodě se všude vyzná. Že je tam moc přeslazená hudba a tak dál. Zkrátka, když budu chtít filmu něco vytýkat, mám úžasně nabito. Ale jedno je neoddiskutovatelné. N Á L A D A. Celým filmem prochází úžasně pohodová nálada, která dělá romantickou komedii tím, čím je. Není tam humor, že by tekly slzy. Prostě se jen dvě hodiny usmíváte a máte fajn pocit. A to měl ten film přinést a taky přinesl. Hvězdy ho nezkazily svými manýry a camea potěší. ()

sranda2 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Celý film se zkrátka povedl. Asi mému ohodnocení napomohlo i mé momentální rozpoložení. Všem vřele doporučuji. ()

Abigail 

všechny recenze uživatele

Mile překvapilo, čekala jsem nemožnej slaďák, kterej si zasouží leda tak po pár minutách vypnout, ale nekonalo se. Díky Revolutionary Road budu asi už navždycky mít ráda Kate Winslet, takže nelze než pochválit. Příběh ve svojí podstatě naivní, ale pěkně natočený a sem tam vtipná pasáž vám to "drama" příjemně odlehčí (telefonát sbratrem i Amandou najednou...). Happy end po americku, ne úplně tuctový,ale trošinku tím zavání, takže proto "jen" tři hvězdy. Doporučuju jako fajn relax při únavě nebo přepracování, při tomhle zkrátka vypnete. ()

Zrcadleni 

všechny recenze uživatele

Všechno to na začátku čekáte, víte, že to bude pěkné, že to bude doják, že to bude Happy End, ale i přesto sledujete každou vteřinu jakoby se mělo stát něco neuvěřitelného. Pro lingvisty a anglomily to bude skvělé poslouchat americký a britský přízvuk z čehož já upřednostňuji ten bližší...možná protože je, dle mého, příběhu Cameron dáván větší prostor a filmová stopáž, ale možná jen proto, protože Jude je zase jednou cool. Chvilku se posmějete, chvíli si popláčete a chvíli si vzpomenete na svou druhou polovičku a to přece tyhle filmy mají dělat, tak je to asi dobré,ne? ()

Otakara 

všechny recenze uživatele

Obrovský ZKLAMÁNÍ. VŮBEC se mi ten film nelíbil. Vztah Kate Winslet a Jacka Blacka byl milý, ale Cameron Diaz a Jude Law... Na Cameron vůbec nic nebylo a chovala se hrozně. Trapný klišé o dětičkách... Ne. ()

RoryWhite 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka po všech těch "vážných" filmech. Je to film, naprosto předvídatelný, ale přesto něčím kouzelný a jímavý. Přesně pro pochmurná a deštivá odpoledne. Moc ráda se na něj podívám znova. ()

Reklama

Reklama