Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Agenta WC 40. Tenkrát ho u nás dávali skoro pořád jako pomalu každý film s Leslie Nielsenem. Co k tomu dodat? Je to jedna z těch parodií, která má pár naprosto geniálních scén, u kterých se směju pokaždé kdy se podívám, ale i scény, které příjdou vniveč a přechází až hráz trapnosti. Ale i tak tohohle Agenta miluju a ač jen na tři hvězdy, rád se na něj znova a znova podívám. Už jenom kvůli některým scénám za to shlédnutí rozhodně stojí. --- Mít v 60ti dítě je nehoda, ale aby na někoho spadlo piáno, to je potom smůla. ()

Infalín 

všechny recenze uživatele

Ne, nemůžu dát méně než ***, protože tenhle film mě mockrát rozesmál. A za řidiče autobusu Raye Charlese musím přidat ještě jednu hvězdičku navíc. Dílo je to vskutku nefilosofické, žádné poselství vás po něm nebudí ze sna. Ale obyčejná a vesměs vkusná legrace má přece taky svou cenu, sakra. Škoda že se ke konci děj trochu drolí, ale čert to vem. Tady Leslie Nielsen ještě září, na rozdíl od Vesmírné prdy a podobných nesmyslů. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen má samozřejmě i daleko lepší kousky, ale na druhou nutno dodat, že má na svém kontě i takové zaléžitosti zavánějící skoro až odpadem. Tahle parodie na Jamese Bonda je tak někde mezi, protože vedle vtipných a originálních fóru jsou zde bohužel i ty staré, trapné a tisíckrát ohrané. Slušná zábava, která by neměla urazit jak fanoušky parodií, tak fandy Leslieho Nielsena. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Dick Steele je sice drsňák, ale na Franka Drebina nemá ani náhodou. S postupem děje totiž film ztrácí jistou počáteční osobitost a zabředá čím dál více jen do stylu rychlého střídání jednotlivých skoro až nesouvisejících scén parodujících co se dá, jen aby se natáhla stopáž. Ke konci tak neodbytně začíná připomínat jiný nepodařený kousek Leslieho Nielsena, a to film 2001: Vesmírná prda. Bohužel. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Příští stanice Sunset Boulevard !! Aspoň si to myslím.." ;) To bych musel bejt asi úplně stejně slepej jako řidič toho autobusu, co nápadně připomínal Raye Charlese, abych si nevšiml téhle veskrze výborné špiónské parodie vlastně filmově úplně neznámého Ricka Friedberga, byť tedy mezi nejlepší pasáže patří citace ze slavných bijáků z úplně jiných žánrových vod.. Škoda, že toho tenhle usměvavý chlapík nenatočil víc a zůstal věrný té svojí reklamě.. Naprosto souhlasím s Gilmourem.. Stýská se nám, Leslie !! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama