Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (389)

genetique 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý dokedy to tak bude, ale na mňa táto šablóna stále funguje. Vlastne obyčajnejšie to už ani nemohlo byť a predsa všetko fungovalo tak ako keby som niečo podobné videl prvý krát. Stačí dobrá kamera, rýchle tempo, sympatický párik, vynovené ľakacie scény, premyslené priestorové zabezpečenie a spokojnosť sa dostavila hneď. Určite mi nebude film rezonovať v hlave dlho, ale účel bol pri sledovaní splnený a to sa ráta. 80%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Klasická situace. Jedete ztrhaný z cesty jak krávy, objednáte si na noc pokoj v motelu a místo aby jste si odpočinuli, tak se tam nahánite s psychoušema. Takže celej neodpočatej ráno nastartujete káru a šup ho na D1, to se nedivte, že je pak ta nehodovost jaká je. Psychouši v motelech by se nad sebou měli trošku zamyslet a nechat lidi alespoň na pár hodin spát a ne si hned chtít hrát. Takhle to nejde donekonečna. Na těch silnicích jde pak po ránu doslova o život. Schválně si vyjeďte statistiku, kolik řidičů, co způsobilo nehodu, bylo v noci v nějakým motelu, budete z těch čísel v šoku. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nimród Antal sa po výbornom viacžánrovom Kontroll vrhol na čistokrvný thriller a odviedol 100% prácu. Motel Smrti šľape ako hodinky (a sem tam aj lepšie) a ani mi veľmi nevadilo že som takéto niečo už videl n-krát. Nie je to žiaden krvák ide len o atmosféru a veru pozrieť si tento film v nejakom malom motely pred spaním by ma solídne rozrušilo... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama