Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clooneyho režiséra (aj herca) mám rád- je mi sympatické aké projekty si vyberá, nerieši komerčnú stránku veci, ale robí si skrátka radosť a vsádza väčšinou na kvalitu. Je to sympaťák a Leaderheads ďalší podarený snímok. Veľmi príjemné retro, z ktorého cítiť vyšší rozpočet, čo mu pridáva na estetike a perfektnom vizuáli. Veľmi sa mi páčil všadeprítomný humor, nadhľad a pohoda, ktorá so snímku doslova sálali... Viac takých filmov!:) ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Clooney ma ešte nikdy nesklamal pred ani za kamerou. Dokonca si dovolím tvrdiť, že na oboch frontoch patrí medzi elitu. Precízny výber látky a adekvátne prevedenie s vystihnutou dobovou atmosférou. Tento film má jednoducho šmrnc po každej stránke. A hudba, mňam. 80%, ako dobre vyzreté a vychladené vínečko. Už teraz sa teším, čo tento skúsený kozák prinesie najbližšie. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nie je drevo ako drevo, a tieto dve "tvrdé polienka" v podaní G.Clooneyho a R. Zellweger to pekne rozpálili. Okrem vzájomného zvádzania a hľadania si cesty k sebe, pripomínajúceho beh cez prekážky film ponúka aj príbeh talentovaného hráča amerického futbalu a veľa skutočností odohrávajúcich sa vo vnútri mužstva, takže si môžete vybrať čomu, alebo ku komu sa prikloníte. Ja som sa nebránil ničomu, pretože každý kúsok tejto šťavnatej romantickej komédie mi padol vhod. Všetko sa drží v primeranom období počnúc nenáročnými dresmi futbalistov až po kabaretnú hudbu, ktorá výborne doplnila humorné situácie, ktoré perlili od samého začiatku. Clooney to ozaj dokonale zrežíroval a nechal dosť priestoru aj rôznym zápletkám a postupnému zaujímavému odhaľovaniu. Z veľkého množstva ponúknutej zábavy ma najviac pobavil úvodný tréning Big Gusa a výkrik malého Pajdu "Bulldoci" v krčme plnej fanúšikov Chicaga. 80% ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná retro zábava, kde na vás opravdu dýchne doba 20. let. Ze začátku docela svěží a nevšední komedie zasazená na stadiony amerického fotbalu, avšak postupem děje se z toho stává dlouhá romantická podívaná s takřka nulovým vtipem. Ve výsledku se jedná o průměrný snímek za atmosféru, hudbu a americký fotbal, kterého jsem fanouškem. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Komediálně sportovní filmík, který neurazí. Téma není nikterak zajímavé a mě se spíše líbilo, jak se povedlo zachytit dobu dávno zpátky (1925) a ty staré Fordky taky bych jednu chtěl. Vskutku zajímavě také působil "flasbackový návrat do války" na kterém vlastně stojí tento film.Já jsem nevěděl, že tu spíte, to bych se určitě ozbrojil. Je docela škoda, že film byl tak dlouhý a komedilně vynikající začátek vystřídá a nyní budu citovat jedno z hlasatelů: "mnohem horší je ta nuda" a právě v délce vidím tu slabinu. Ostatně scénář není také kdovíjak úžasný a vlastně zde možná ani být nemusel. Na druhou stranu se musí pochválit ozvučení Randyho Newmana, které se jednoduše povedlo.Dejte mi kafe, kolik stojí? 10 centů. Tady je 15, to si nechte. Konečně si koupím vysněný barák. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama