Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Málo Gustava versus hodně moc gejzíru trapnosti ze strany Purcella. Má to spád, agresivní střih, ne úplně špatké CGI efekty a spousty barevných filtrů. Po technické stránce není moc co vytýkat. Což se nedá říci o dějové stránce či originálních nápadech. Těchto indegriencí se zde zoufale nedostává. Ovšem v rámci tohoto specifického subžánru jde o podařenější záležitost. Avšak žádný zázrak se rozhodně nekoná. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

na poli krokodilich horororv je tento fakt kvalita. Hoci sa prvu polku filmu len rozprava o krokdilovi a jeho vycinoch, divak sa nudit rozhodne nebude, lebo scenerie africkej prirody su proste uchvatne. A v druhej polke, ked sa ukaze samotny krokodil, tak posobi maximalne realne. Fajny horor o vrazdiacej faune..... 68 % ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem vážně nevěděl zda je hlavním tématem filmu nějaká občanská válka v Africe či ten obrovský digitální sympaťák. Teď když mi běží v pozadí už závěrečné titulky, můžu s klidnou duši říci, že jsem viděl jak lepší, tak i horší snímky s touto prehistorickou potvorou. Samotný krokodýl se však musím říct vcelku povedl i když ten pohyb po souši trochu skřípal, dalo se to vydržet. Scénář jako takový je, ale neskutečně hloupý. Několikrát jsem nevěřícně kroutil hlavou nad situacemi, které postrádají sebemenší logický smysl a jaká nešťastná náhoda se v některých momentech musela zrovna stát. Nakonec však dávám tři hvězdičky, mimo jiné za pěknou krajinku, hudbu a pěkné žrací scény. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kvalitních ,,krokodýlích" hororů bych si měl vážit, protože je jich samo o sobě málo, nicméně tenhle mezi ty kvalitní nemůžu zařadit.. přislo mi, že krokodýl tu nebyl na prvním místě a děj se hodně točil kolem občanský války, což mi moc nedává smysl.. kromě pohledu na pěknou africkou přírodou jsem si z toho neodnesl nic, už nikdy víc.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký snímok z roku 2007 "Primeval", v našich končinách uvedený pod distribučným názvom "Po stopách zabijaka" je fakt dosť dobrý animal horror, ktorý je nerušivo obohatený o dejovú linku geo-politického konfliktu. Neopozerané prostredie exotickej Afriky, kde sa to celé odohráva, je príjemným diváckym spestrením a práca animátorov na digitálnom krokodýlovi je podctivo, profesionálne odvedená. S výkonom režiséra Michaela Katlemana som sppkojný. V rámci mnohých killing crocodile titulov, ktoré som mal možnosť doposiaľ zhliadnúť, to radím ku vyššiemu nadpriemeru. *** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)

Reklama

Reklama