Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Diskuze

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

"Toy Story 3" těším se, těším se na rok 2010 kdy se "TOY STORY" vrátí po dlouhé době!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toren

Toren (hodnocení, recenze)

Tak první teaser by měl byt údajně před Vzhůro do oblak :) tak se uvidí

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Chtělo by to trpělivost aneb co čekat za vnadění od filmu, který se předpřipravuje ;-)

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

"Toy story" je moje nejoblíbenější Pixarovka. Už "jen" rok budu čekat na nové setkání s Woodym a Buzzem. Mám doma i originální hračky, které opatruju jako oko v hlavě a nedovolím aby se jim něco stalo!

marek.stone

marek.stone (hodnocení, recenze)

Už sa hrozne tešííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííímmmmmmm! Už aby to bolo!

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

tss ... prej série shrek .... to je dreamworks, normální řadový studio, kde to posrat můžou. ale tady jsme u pixaru - a jejich rodinnýho klenotu! ruku do ohně bych dal za toy story 3, že to bude další bomba .... a trochu se za to stydim, ale druhej díl se mi líbí mnohem mnohem víc :)

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

ad Slinky: Na Slovensku Slinkyho daboval Stano Dančiak (slovenský dabing je v prípade Toy Story absolútne nenahraditeľný) a keď som počul, že sa chystá trojka, premýšľal som čo bude s dabingom, chudák Dančiak totiž kvôli cukrovke stratil zrak (neviem, či úplne alebo iba čiastočne) a v takomto stave asi schopný dabingu veľmi nebude. Potom som však zistil, že pôvodný Slinkyho dabér zomrel a napadlo mi, že možno to Pixar vyrieši nejak tak, že Slinky buď vo filme nebude (čo by bola škoda) alebo nebude schopný z nejakého dôvodu hovoriť. Nie žeby som si to prial, ale iný hlas než Dančiakov zo Slinkyho úst počuť nechcem.

Pjenkava

Pjenkava (hodnocení, recenze)

Uaaa!!! Víte, jak jsem v dětství miloval Toy Story?!!! Ujííížděl jsem na tom totálně! Neuvěřitelně se těšim! :-)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Tak momentálně se jedná spolu s UP o jediné chystané/rozpracované animáky studia Pixar .. jen tenhle hotov má být až za dva roky:-( Někteří další jejich tvůrci to nyní zkoušejí s hraným filmem... Sice neholduji pokračováním, ale v případě Toy Story 3 čuju obrovský potenciál a věřím především v pořádný, propracovaný příběh, který opět zahřeje a pobaví všechny věkové skupiny. Doufám, že Lee Unkrich (převážně co-director některých předešlých Pixar počinů), který dostal do rukou tuto dvorní perlu, nezklame!

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

A nemá náhodou malou ségru? Ta by je určitě chtěla.. Minimálně Slinkyho... Já bych ho bral, i když je mi dvacet... Jim Varney, kterej Slinkyho namlouval v originále, zemřel... Mno, zjistil jsem to teď, když jsem byl na imdb slídit, jestli tam slinky bude...

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

Četl jsem, že by to mělo být o tom, že majitel hraček, je už vysokoškolák a že o ně ztratil už dávno zájem. Je to jen opravdu takové nastínění příběhu.

JayCZ

JayCZ (hodnocení, recenze)

Super!!!Moc se teším,protože Toy Story je můj oblíbený film.

Stegr

Stegr (hodnocení, recenze)

Po dnešním zhlédnutí jedničky se začínám fakt těšit!

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

tohle nemůže nevyjít, těšim se jak malý děcko na vánoce :)))))))))))))))

Hawkeyep

Hawkeyep (hodnocení, recenze)

Fakt? Zajímalo by mě, jak tyhle pokračování "starších" filmů budou ještě dlouho točena...ne že bych byl proti :)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama