Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

liborson 

všechny recenze uživatele

První dva filmy jsem sice viděl, ale již tak dávno, že jsem si je musel připomenout. Na Toy Story 3 jsem se vyloženě netěšil, nemám rád umělé nastavování viz Shrek apod. Ale brzy mě Pixar poučil o tom, že oni jsou tu naprostí jedničky.Film není naprostá exploze smíchu, je pomalu dávkovaný tak, že Vám koutek úst malinko ucukuje po celý film. Samozřejmě scény se španělským Buzzem jsou naprostá odrovnávačka. Pixar mě vždy udivoval v tom, jak umí dávkovat emoce na diváka. Proto jsem čekal, kde to tady bude. Předposlední (umírající) scénu hodnotím naprosto neuvěřitelně. Nikdy jsem snad v žádném filmu nebyl tak dojat při umírání hlavních postav. Tady jsem ani nedýchal. Závěrečná scéna spíše hrála na nostalgičnost, ale i tak se člověku chtělo brečet. Pixar opět potvrdil, že nemají konkurenci. Škoda pomalejšího rozjezdu a trochu zbytečného 3D, na které jsem se nechal vylákat pod záminkou kvalit Pixaru, ale bohužel velké zklamání. Tento film stačí vidět jen ve 2D. Dále oceňuji český dabing, který se zde vyjímečně povedl. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

To ze Pixar technicky vie, to snat ani netreba pripominat. Horsie to uz je s pribehom ktory oproti predchadzajucim castiam je neskutocne natahovany co dava tusit ze tvorcovia jednoducho nemali este aj po rokoch jeden poriadny scenar o ktory by sa mohli opriet. A tak sa lepilo, doplnali kratke foriky a hlavne natahoval cas, snat najviac to vidno na neudrzatelne dlhom zavere. Napriek tomu Pixar nepodliezol svoju latku kvality a ponukol, tak ako je u neho zvykom, este vzdy nadpriemernu zabavu..... ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

4,4*.. Z toho batolete s pokleslym ocnim vickem budu mit trauma jeste minimalne tyden a budu se v noci budit hruzou. Kvalitni pribeh :) ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Nádherné, krásne a dojímavé, také je už tretie pokračovanie príbehu hračiek. Pixar je jednotka, ktorý asi už nikdy nesklame. Toľko emócii a hlavne úžasnej atmosféry, ktorá s filmu vyžaruje sa len tak často nevidí. Popri Nolanovmu Inception druhý kandidát na film roka. ()

ajwynko 

všechny recenze uživatele

...... Toy Story ...... - klasika vsetkych klasik :) neda sa dat menej ako 5*/ ______________________________________________________/ ()

mirka26 

všechny recenze uživatele

Najväčšia chyba? Je to trochu dlhé v úvodných pasážach. Stačilo zostrihať 10 minút a bola by to najlepšia časť trilógie. ()

sebuLba 

všechny recenze uživatele

Milovali jsme to jako děti, milujeme to jako dospělí a milovat to budeme i jako důchodci :). Filmy od Pixaru mají to o čem se většině ostatních animáků může jen zdát. Dojmou vás, rozesmějí vás a nechají uvnitř ten krásný hřejivý pocit, který dokáže lehce přebít všechna trápení a problémy všedního života. ()

AdamK. 

všechny recenze uživatele

Trocha zábavy, hororu, napětí a nostalgie dává dohromady krásně ucelený film, který završuje příběh. Snad. ()

Anakin21 

všechny recenze uživatele

Film mého dětství,který mě nezklamal ani svým třetím pokračováním.Rozhodně dopuručuji všem věkovým kategoriím :)) ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Staré hračky nepatří do popelnice, staré hračky patří do školky? Docela drsné scény na dětský film, ale letíme vzhůru do nekonečna a ještě dál! Až k slzavému závěru přesycenému nostalgií a steskem po dětských letech, po dávno zapomenutých hračkách. Díky za krásný příběh. ()

=Číča= 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem taky plakala a vzpomínala na všechny svoje dětské hračky. Můj plyšový zajíc je u tátova pracovního stolu a ostatní hračky ve sklepě. Snad se tam mají dobře. ()

wesker 

všechny recenze uživatele

Neurazi pěkně zpracované ve full hd nemá chybu. Na takové filmy jedině uhlopříčka nad 120cm a Full HD. Na přenosce v ložnici v avi které si leckdo plete s HD to nevynikne. ()

JohnTheOne 

všechny recenze uživatele

Woauuw. Takhle procítěný animák jsem od dob Wall - E neviděl. Spousta narážek na předchozí díly i sociálně-kulturní přesahy. Zábava pro malé i velké. Místy ale dost slušné drama ()

Tristanian 

všechny recenze uživatele

Završení jedné z nejlepších filmových trilogií. Nelze říct, který díl je lepší a který horší. Všechny jsou brilantní :) ()

Honzad007 

všechny recenze uživatele

Kdo by řekl, že dám dalšímu animákovi (po Hledá se Nemo) plný počet? Srovnávat film s dalšími oscarovými trháky je hloupost, do hlavní kategorie bych jej ani nenominoval, z toho také proudí rozdílnost mých hodnocení, ale Toy Story 3 si prostě zaslouží jen samou chválu. Nostalgický příběh a skvěle vyvážený příběh s myšlenkou, překrásný svět hraček ve školce, přirozená a nenucená zápletka, úžasný záporák Medvěd, stará známá parta kolem Woodyho a Buzze, výborná hudba, krásné vzpomínky, dokonalý konec. Naprosto nečekaná pecka okořeněná dospělým humorem, kterému ale i děti porozumí (španělský Buzz, pan Brambora v tortille, panenka Čaky, Barbie a Ken nebo doprovadná videa u titulků). Bavil jsem celých 103 minut a od obrazovky neodtrhnul oči. Zavzpomínal jsem si, pobavil se, zasmál a říkal si, že tohle je možná aspirant na nejlepší animovaný film všech dob...? ()

othoson 

všechny recenze uživatele

Na trojku jsem se strašně těšil a hodně očekával... Vůbec mě nezklamala, ale právě naopak mě příjemně překvapila... Dle mého je Toy Story nejlepší animovaná série všech dob... VZHŮRU DO NEKONEČNA A JEŠTĚ DÁÁÁÁL;) PS: Moc bych si přál čtyřku ;) ()

PauliePablo 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál, že to nebude také dobré ako prvé dve časti, kedže sa to začalo ,,kresliť´´ po dlhej prestávke. No moje obavy vymizli ako náhle sa to začalo rozbiehať. Oproti predošlým dvom, má táto časť oveľa viac akcie, ktorú dopĺňa dramatickosť prichádzajúceho konca, ktorý donúti diváka myslieť na to najhoršie, lenže toto je Pixar, animák a tie končia rozprávkovo dobre. U mňa jednoznačne top z celej trojky. Krajší osud hračiek som si ani sám nevedel predstaviť. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama