Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 1

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Béčko jako sviň a k tomu zábavné, nejlepší je, tento horror s původní Nocí oživlých mrtvol vůbec nespojovat, brát ho jako další zombiárnu, která má v sobě odkazy na již zmíněného předchůdce. Jinak hrozí těžké zklamání a začínající nenávist k tomuto snímku. Herci jsou průměrní až na Sida Haige, ten je jako vždy skvělý a samotné zombie vypadají dobře, akorát si ve filmu moc nepochutnali. Délka filmu 76 minut je z důvodu vysoké náročnosti na oči akorát. Příběh a vše okolo za 3* ale za Sida přihazuju jednu další. BTW, 3D joint byl super ;) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal že to řeknu ale já se skvěle bavil, po tom co jsem tady četl ty negativní recenze jsem řekl "Sakra další nejspíše blbá kravina" teda ona to blbá kravina je ale bavím se u toho královsky. Tu největší nevýhodu bych utvrdil v postavě Sida Haiga která je nepříjemná až to bolí. Původně jsem chtěl dát 3* ale jelikož jsem tam cítil nadšení pro věc tak dávám tu jednu navíc, ale bylo to jen o kousek. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlákal ma názov, zlákal ma Sid Haig, zlákalo ma 3D ( a tak som oprášil staré, oldschoolové, papierové červeno-modré brejle ). Takže ten názov má síce niečo spoločné s originálom, ale o tom to nieje. Sid ( buď mu zem ľahká ), proste len šuští papierom. A to 3D len bolí. A bolí aj samotný prednes, ktorý je na samom okraji podradnosti. Ktovie čo si o tom myslia samotní tvorcovia? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Noc oživlých mrtvol 3D“ je film, který se tváří jako 3D, ale těch 3D efektů je zde stejně málo, nakonec na ně hodně rychle zapomenete a ten zážitek je celkem o ničem. Příběh sám je pak velmi hloupý a nevytěžil z originálu vůbec nic. Ale opravdu lautr nic. Je to jen snaha se předvést, snaha ukázat, že tohle dokáže natočit i někdo jiný. Jen si asi neuvědomil, že nemá talent ani cit pro film. ()

KatanaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Remake slavného Romerova filmu Night of the Living Dead? Páni, řekl jsem si. Bylo sice již od začátku jasné, že stejných kvalit tento film dosahovat nemůže, ale přeci jen jsem tak trochu doufal, že to bude dobré dílko. A ono to je přesně naopak! Je to zlé, hodně zlé. Není to horor, ale spíše něco jako nevydařená hororová "komedie", vlastně to není ani komedie, člověk se zasměje možná tak opravdu stupidním trikům. Zombie vypadají opravdu uboze, výstřely z pistole no comment (to se musí vidět), krvavé scény na úrovni hodně velké amateřiny a navíc není převážně nic vidět. Herecké výkony....to se ani nedá nesmát. Shrnuto a podtrženo jde o film na úrovni Uwa Bolla. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama