Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (865)

kinej 

všechny recenze uživatele

Hororů vzniká celá řada, ale těch které skutečně dokáží splnit svůj účel, napínat a děsit je naprosté minimum. No a druhému REC se to daří stejně dobře jako tomu prvnímu. Kameraman dostává ze stylu handy camery absolutní maximum a hlavně se roztřesená a neostrá kamera stává jeho největší filmařskou zbraní. Příběh sám o sobě nšní žádný zázrak, ale zase dodává soildní zákady, díky nímž může kvalitní horor fungovat. Skvělá práce. Pokud by se i třetí díl takto vydařil, jednalo by se asi nejkvalitnější hororovou trilogii všech dob. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $16,690,000║ Technicky to je opäť spracované prvotriedne, len keby tam nebola taká hromady naivných scén a toho vymítačstva???, čo bolo pre mňa dosť samoúčelná prestrelka. Veď v prvom diely bol tak dobre rozbehnutý dej, ach, chápem že tvorcovia chceli byť aspoň trošku originálny ale spojenie zombii nákazy s vymítačstvom im nevyšlo, strašne veľa scén sa tu opakuje dookola, ide o to keď kamera vždy sníma koniec nejakej chodby v byte a odrazu odtiaľ vybehne nejaký rozzúrený zombii, človeka to potom omrzí. Zbytočne pôsobí aj dejová línia z tými puberťákmi. Španieli mali v tomto filme v rukách eso, ktoré pre nejakú asi blbú zbrklosť zahodili, lebo hútna atmosféra a napätie nechýbalo, len trošku bolo treba sa pohrať z dejom. /40%/ ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hutnou atmosféru z jedničky, která málem skončila výměnou mých trenek, jsme pokročili k pořádné adrealinové jízdě. Přechod žánru je znatelný a i když atmosféra zůstává stejná, tak bát už se člověk tolik nebude. A to už tvůrci podle mě moc nezamýšleli a chtěli se posunout trochu dál Je to spíš o tý akci a o tom, jak to celé rychle uteče. Tempo je opravdu závratné a člověk tak tvůrcům odpustí i mírné nelogičnosti a nesympatické postavy ( ty puberťáci tam např. vůbec být nemuseli). Příběhově se to ale posunuje na úroveň, kterou jsem rozhodně nečekal a celkem se mi ta změna líbí. Stejně jako myšlenka na třetí díl. Jak jsem si po konci jedničky myslel, že točit pokračování nemá cenu a není moc v čem pokračovat (mýlil jsem se), tak teď se na trojku opravdu těším a možností na pokračování je nespočet. Navíc je zde další porce výborných nápadů jako např. přepínaní několika kamer a také pár opravdu výživných scén jako třeba zabití rachejtlí. Fanoušci jedničky nemohou být zklamáni.80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kamera se sice klepe, ale vypadá to líp, než když prostě doprostřed čehosi hodíte pár rádoby herců, kameramana s příruční kamerou a snažíte se natočit autentický horor. První díl této série tak možná vypadal, ale tahle dvojka je na tom už daleko líp a dokonce má v příběhu výborný nápad. A nejen ten. O ten se totiž podpírají naprosto brutální, dokonalý hororový scény, kterým pomáhá atmosféra a chování aktérů. Fakt mě to překvapilo. Poslední dobou totiž klepací kameru nesnesu, ale tady jsem jí naprosto v pohodě zvládl. A ani mě z ní nebolela hlava. Teď jsem o to víc zvědavej na třetí díl, který by to všechno měl zakončit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sakra Pablo, TOČ TO VŠECHNO!!!..... Tak aby bylo jasno: INFEKCE JE SKUTEČNÁ. Proto je tu zvláštní tým, který má masky a zbraně. Hodně zbraní. A taky kamery na helmách. Tam kde jednička (v tom nejlepším) skončila, bez zdržování navazuje ,,part II“. A musím říct, že je to dost dobrý! Tenhle barák, ve kterým dítě není dítě a rozčísnout lebku dokáže kdejakej kněz (sorry za spoiler), má konečně to, co mi v jedničce chybělo: dobré světlo a výtečný zvuk. A hlavně zajímavou akci, která připomíná spíš DOOM než [Rec]. VŠICHNI TU ZEMŘEME KVŮLI TVÝMU POSRANÝMU VIDEU! Více lidí, vypjaté situace, vše funguje bezchybně – až na kamery, ale tak to má být. A EPIDEMIE, KTERÁ NÁSLEDUJE TEMNOTU je nakonec zajímavější, než bych čekal. SUPER!! A věřím, že trojka bude ještě lepší!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Přítomnost vrtulníků byla pouze práce zvukařů. Ve skutečnosti se žádné helikoptéry na place neobjevily. Produkce si je nemohla dovolit. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)

Reklama

Reklama