Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflixu sa tu podaril obrovský prešľap. Prečo preboha niečo pomenovať Resident Evil, keď jediné čo z toho sveta sa zachovalo sú akurát mená a názvy. Týmto sa seriál hneď na začiatku pochoval u všetkých ľudí, ktorí čakali, že sa aspoň troška bude držať predlohy. Druhou vecou, ktorá tento seriál pochovala je všetko ostatné. Herecky okrem Lanca úplne otrasná, teda ešte tá mrcha šéfka Umbrelly sa mi páčila ale inak celé zle. Scenár?!  Jak, povedzte mi jak môže niekto vymyslieť tak hrozný scenár. Toľko nelogických vecí som nevidel snáď nikde, mohol by som menovať ale to by sme tu boli dozajtra. Nepozerá sa nato vyložene zle, ale ja osobne som to dopozeral len preto, aby som videl kam až tá blbosť dokáže zájsť. Príšerky sa podarili, Zombie ale opäť úplne nula bodov. Väčšinu času sa tu kecá, podľa toho debilného scenára, s nesympatickými hercami a občas príde akcia. Tá väčšinou sklame tiež, ale malé svetlé chvíľky sa nájdu. Finále, no nič radšej.  Tvorcovia máju gule, že čakajú druhú sériu. Rozhodne sa vyhnúť, s RE to nemá spoločné vôbec nič . ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Sotva v roce 2017 skončila s touto RE filmovou sérií Mila Jovovich, tak už vloni vznikl další film téhle známé ságy dle pc her, ale nedopadl moc dobře. Divím se, že jsem mu dal čistý průměr, ale co už. Co se týče téhle netflix série, tak to není o moc lepší a vlastně i snad trochu celkově horší. Ještě tak první 4 díly byly koukatelné, ale mělo to spoustu much. V druhé polovině série už mě to vůbec nebavilo a nudil jsem se až do konce. Technická stránka je slabá, ale sem tam jsou najdou přijatelné scénky se zombíky, ale tím dějem se to začalo nudně padat do kytek. Herecké obsazení na tom také není nejlíp, i když mi ústřední dvojice sester zpočátku bavila, ale zbytek herců už moc ne včetně nudného Weskera. Prolínání minulosti a přítomnosti bylo přehledné. Hudba – té jsem si nevšiml. No, neříkám, že to byl nějaký odpad, ale jsem dobrej, že jsem to dokoukal celé do konce. Nikomu to nedoporučuji, je to slabota. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Užívateľ "EvilPhoEniX" krásne vysvetlil prečo viac R.E. nenapĺňa očakávania diváka, no Ja teraz trošku prejdem do hĺbky a podstaty. Moja generácia starých dementov, hrala túto hru na PS1 v časoch, kedy zombie chodili krokom, no presto všetko vedeli nahnať väčší strach, ako tí dnešní, ktorí majú stovku za 10 sekúnd. A prečo je tomu tak? No lebo to bol strach z neočakávaného, nepoznaného, zo samotnej atmosféry a následných vsuviek, ktoré sa nedali predvídať. Tí šťastnejší, ktorí sa k prvotným dvom častiam dostali ako prví, nemali šancu čomukoľvek rozumieť. Bola totiž komplet v Japonskom jazyku, hádanky sa riešili "na náhodu", išlo čisto o boj "panáčika" zo zvyškom infikovaného sveta. Jednoducho, tých starších v žiadnom prípade neuspokojí nejaká vyfarbená "mandolienka", ktorá pôsobí ako nejaký odkaz na dúhový PRIDE v Malženiciach. Ja nechcem byť fakt zlý, no paradoxne posledný "R.E. - Raccoon City" je viac Residentom (i keď už dejovo zbastardelým), ako (takmer) hociktorá časť predtým. Keby som dal tomuto počinu 3 hviezdy, musel by som podaktorým predchodcom minimálne jednu hviezdu prihodiť. Ono to hodnotenie tu (od všetkých) asi nebude úplne objektívne, nakoľko nie všetko bolo vyslovene špatné, no tá tretia je zrejme fakt v nedohľadne. Proste to kurvia koľko sa len dá, pričom už hocijaký čurák sa smelo priživuje na značke "Umbrella". A mimochodom, do puntiku súhlasím aj s názorom užívateľa "Marceloo-m", ľavým bekom vydýchaného, extrémne nesympatického Realu. ()

mark9th odpad!

všechny recenze uživatele

Wtf was/is this? It takes just a glimpse on the first episode and you know, you'll be in a world of pain if you try to finish this. I couldn't.... fortunately. It's an insult to a Resident Evil franchise. Please Netflix, mark and keep this teenage woke drama under restriction "not viewable to anyone above 15 years of age "!!!  And pray for your sins to bring this abomination on screen. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je nejen jednou z nejhorších (volných) herních adaptací, ale také jedním z nejhorších seriálů od Netflixu poslední doby. Tento projekt má zkrátka tolik nedostatků, až je mi herců v něm skoro líto, protože ti jsou jednou ze světlých stránek (ne však vždy). Sem tam je nějaká sekvence zajímavá, sem tam se objeví náznak napětí nebo dramatičnosti, a sem tam to zkrátka a dobře ujde. Bohužel tyto drobnosti nevyrovnají nezajímavý a špatný scénář, nelogicky zametající se všemi dějovými zvraty a postavami, které nutí odříkávat umělé dialogy dokola a dokola, a spoustu dalších produkčních nedostatků. Stejně jako Welcome to the Raccon City, i zde musím bolestivě konstatovat, že tento projekt nestojí za čas strávený u něj. Pokud doufáte ve slušný zombie seriál, koukněte se na The Walking Dead. Pokud jste fanoušek herní série, od seriálu Resident Evil: Lék utíkejte a neotáčejte se. Ať se tento počin snažil být čímkoliv, rozhodně to není Resident Evil. Více ZDE ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Scéna, kdy se Richard Baxter (Turlough Convery) snaží prostřílet cestu skrze halu plnou zombie, je až nápadně podobná scéně z Resident Evil: Vendetta (2017), kde se ve stejné situaci ocitnou Leon S. Kennedy s Chrisem Redfieldem. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama