Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (615)

Botič 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, při jehož sledování je největší chybou divákovo mužské pohlaví. Teď už chápu, proč se někdy ženy cítí provinile po jednom kousku čokoládového dortu, i já se teď cítím vinen. Nejenom proto, že jsem Sex ve městě viděl ale klidně bych snesl i o 20 minut delší nášup.O rok později pod tíhou director´s cutu, který se nevyhnul mým zornicím, jsem nucen zvednout hodnocení o jednu hvězdičku. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Hodně subjektivní hodnocení, mám moc ráda seriál Sex ve městě a i když si myslím, že byl zakončen opravdu dobře, pokračování ve filmové podobě mu nijak výrazně neublížilo. Jako samostatný útvar sice moc nefunguje, chybí tu silnější zápletka a promyšlenější pospojování některých scén, ubylo na komediálnosti a přibylo na romantické uslzenosti, ale nostalgie ze setkání s mými oblíbenými hrdinkami funguje dokonale. Určitě film pouze pro určitou kategorii lidí – fanoušky seriálu. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.4/10] | me: Do ligotavého obalu zabalená plytká a patetická stupidita, ktorá nemá s ozajstným životom nič spoločné. Je jasné, že hlavné predstaviteľky sa pohybujú v iných kruhoch (, že ich starosti a život sú o niečom inom), ale fakt, že ich konanie je v istých momentoch totálne nelogické a hlúpe, detinské a smiešne ma totálne zaskočil. Ak bolo cieľom filmu poukázať na hlúposť konania hlavných postáv, tak sa to podarilo výborne. Pár vtipných miest a dialógov medzi hrdinkami tohto filmu to ešte nezachráni, pretože samotný film je poznačený svojim stupídnym príbehom, ktorý sa v istých okamihoch (práve vďaka správaniu sa predstaviteliek) stáva úplne trápnym a smiešnym. Peniaze, peniaze, peniaze, kvalitná dávka naivity a neracionálneho správania v tomto filme prekvitajú. A práve to, čo robilo seriál špecifickejším hrá až tretie husle. Nečakal som až niečo takto hlúpe a trápne. A 2 * sú práve za tie trefné spoty, sex a frky, ktoré mali spraviť z tohto filmu čosi viac, avšak zanikli v mori gýču a stupídnosti. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička má ještě trochu seriálového kouzla, příběh je celkem ucelený, leč trochu roztahaný, má ale postupný spád a graduje. Že hrdinky žijí trochu mimo realitu, je fakt, není to ale fér vyčítat filmové verzi. I přes některé výtky stále cítím pod tou povrchností oproti druhému dílu jistou dávku promyšlenosti. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Chlap před svatbou na chvilku zaváhá a hysterka hned všechno spláchne do hajzlu a jede se uplakaně litovat do Mexika. Hysterka2 půl roku odmítá sex a pak za chlapovu nevěru svádí vinu na něj. NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER NIGGER ()

Galerie (67)

Zajímavosti (36)

  • Film se natáčel ve studiu Silvercup ve městě Queens, kde se natáčela většina scén původního seriálu. (don corleone)

Reklama

Reklama