Reklama

Reklama

A jak to bylo dál...

(seriál)
  • USA And Just Like That... (více)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrají:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Nová kapitola Sexu ve městě z produkce HBO Max navazuje na ikonický seriál HBO vysílaný v letech 1998–2004. Nové pokračování s lapidárním názvem A jak to bylo dál... opět sleduje nerozlučné přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po padesátce. Čekejte romantiku, humor, staré známé včetně pana Božského a úchvatné kostýmy, které seriál podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell tak proslavily. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barbara-Seda Aghamianz: "This show is what my mom would call empty calories … and I enjoyed every bite, free from guilt. It is like a beach read - take it for what it is." l The second season of “And Just Like That . . .” is “a collision of aesthetic and topical excess that almost feels as if it were created to provoke the most grimaces possible,” Carrie Battan writes. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Neeee... Sex ve městě měl zůstat čistě 90kový seriál, vtipný a zároveň šokující na tu dobu. Není tajemstvím, že stárnutí s grácií je mnohem lépe vnímáno okolím, než zoufalé snahy si hrát na mladé. O tomto seriálu to platí jakbysmet. Sice tam jsou nějaké snahy hlavní hrdinky postavit do nepříjemných situacích v moderní politicky korektní společnosti, ale celé je to takové slabé... Toxičnost SJ Parker mi moc sympatie k novému seriálu nepřidává. Jednak rozhádanost se Kim Cattrall, která už nevydržela dlouholetou psychickou šikanu ze stran kolegyň, stejně jako to, že se SJ přestala bavit se svým hereckým kolegou Chrisem Northem, čelícím obvinění ze sexuálního napadení. U #MeToo kauz evidentně neplatí presumpce neviny... Po druhém dílu, kdy si můžu oči div nevykroutit, to balím. Nejvíc mě "pobavila" scéna, kdy Big umírá a Carrie ho tam oplakává, místo toho aby volala sanitku. ()

Reklama

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Po tragickém Sexu ve městě 2 jsem měl velmi nízká očekávání, o to víc jsem byl překvapený. A to pozitivně. Pár dílů mi trvalo si najít zase k holkám cestu, ale někdy po 3. dílu jsem se přistihnul, že mě ten seriál začal bavit a že lituju toho, že HBO nevybalí všechny díly najednou jako Netflix. Začaly mě zajímat příběhy, které se pomalu odvíjely od prvního dílu, byl jsem zvědavý, jak se Carrie popere se ztrátou Božského, jestli Miranda vystoupí ze svého stínu a Charlotta zůstane věrná tomu, co celých 6 řad a 2 filmy představovala. V pohodě jsem přijal všechny ty nová témata dnešní doby. Kde jinde by to mělo být prezentováno, než právě tady. Ikdyž jsem měl na začátku pocit, že je to na sílu, po pár dílech jsem to už nevnímal. Poslední díl mě vrátil do finále šesté sezóny, kterou jsem kdysi hodnotil hodně vysoko. Tak budu rád, když toto pokračování neskončí u první sezóny. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Děvčata nám zestárla, doba se posunula a tak je nutné se přizpůsobit ji i věku. Samantha odešla a tak už se místo sexu řeší jiné podstatné věci. Např. operace kičle, alkoholismus, stárnutí a samozřejmě problematika LGBT. Samotní gayové už nejsou v dnešní době tak žádání, takže jsou zde postavy, které se nazývají oni a dokonce se to dotýká i hlavních postav a jejich rodin. A právě to, jak je to do seriálu na sílu roubováno, mě nejen nebavilo ale i štvalo. Seriál je tak vhodný hlavně pro ty, které se blíží věku hlavních hrdinek a prožívají jejich osudy, změny a stárnutí už od začátku. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ta soda není oprávněná. Kór v druhý půlce totiž Sex chytne drajv ze starejch řad a definitivně tak přeskakuje limonádkovej Chanel obou filmů. Carrie je tu až překvapivě sympatická, Kingovy příjemně šlapou jeho povídkový piko-zápletky (třeba rozbitá lampička) a docela dobře tu funguje koktejl dramatu a vtipu. Pláč nad korektností je ale výjimečně mimo. Sex o tomhle vždycky byl a i po letech to dává s přehledem. ()

Galerie (727)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o poslední díl, ve kterém se objevuje postava Stanforda Blatche. Jeho představitel Willie Garson se po jeho natočení začal léčit s rakovinou a bohužel jí podlehl. (Grimaldi)
  • V tomto díle se měl objevit i herec Chris Noth, ale poté, co byl obviněn ze sexuálního obtěžování, tvůrci scénu vystřihli. (Grimaldi)

Související novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama