Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (699)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mezi několika páry jsem se neztrácel, to ani náhodou. Spíše mě ve druhé půlce dost iritovala zbytečně natahovaná délka celého tohoto mega-propleteného romantického filmu. Hlavní, neskutečně debilní postava v podání roztomile pitomé Ginnifer Goodwin mi lezla na nervy už po dvaceti minutách. Nedávno jsem v jakémsi komentáři zmiňoval jednu z nejhůře stravitelných postav filmového průmyslu, ovšem tohle se jí téměř vyrovnalo! Já samozřejmě rozumím tomu, že to je schválně, v tomto případě mi to ale neskutečně vadilo, a hereččin debilní cvrlikavý hlásek jsem opravdu nemohl vystát :-). Kolik měla její postava IQ? 70? Jinak ale oceňuji ostatní parádní herecký ansámbl, nejlepší byla asi Jennifer Connelly... Ben Affleck by se měl spíše věnovat svému režijnímu umění, které prokázal v thrilleru roku 2007. V podstatě milý film, ale MOC DLOUHÉ! A příště to udělejte více i pro chlapy... Dík. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Množstvo zvučných mien, Justin Long je borec no a veľký "našľap" ako sa nestať klasickým "romantickým" snímkom, avšak nestalo sa tak. Všetko je milé, miestami reálne... určite to nie je úplne tzv. "klasika" - zaujímavé. Rozhodne stojí aspoň za jeden "kuk". Ale ako K. Kwapis zohnal toľko hviezd vážne nechápem. 6-7/10 ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Limonáda s pár solidně načrtnutými životními pravdami, ale v odlehčeném duchu bez přiítlaku na pilu. Vzhledem k hereckému ansámblu, který je bez nadsázky pohádkový, docela promarněná šance natočit stylovou vztahovku ala Closer, potažmo černohumornou společenskou satiru ve stylu pozdních Allanovek. Tohle osciluje přesně mezitím. Výraznější rukopis ale budete hledat marně. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty tupé filmy, které pouští ve Student Agency? Nenáročné, snobské, natuplé. Víte, jak je Vám z nich na zvracení. Představíme 4, 6, 8, 64 postav. Ani jedna není zajímavá, všichni melou nesmysly, autobus se směje. A s každým dalším hercem je to horší a horší. Jo, tak to je tenhle film. Občas je třeba někomu napálit pěstí a říct:"odpad!". Tak jste tu správně, dobrý den. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak Ken Kwapis mohl dostat pod svá křídla tolik hereckých es. Snímek měl neuvěřitelný potenciál, který nebyl zdaleka tak využit jak by si zasloužil. U celého filmu jsem se zasmál snad 3x a to na komedii není moc dobrý počin. Herecké výkony taky nic moc což se docela dalo čekat vzhledem ktomu, že se asi vybíralo podle vzhledu než podle hereckého umění. Obrovská škoda, že to Kwapis nezvládl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)

Reklama

Reklama