Reklama

Reklama

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze sámošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - Dva z Queensu) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

Nach 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Ač na tlouštíka je hlavní hrdina celkem charismatický, totéž už neplatí o ostatních aspektech tohoto filmu. Záporáci dobře mluví, ale blbě jednají. Logiku tento film nechal v jiném obchoďáku. Humor je stereotypní. Vychází z toho, že co je u štíhlého povedené a akční, tlouštík podá jinou formou či to nějak zkazí a tomu se zasmějte. Vedlejší postavy často jen breptnout svou repliku, ale to je tak vše, co od nich můžete čekat. Nemají co více hrát. Všechno je až triviální a být to ve skutečnosti, hlavní hrdina zemře během prvních pěti minut na cukrovku. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $146,336,178Tržby Celosvetovo $185,904,750Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,735,533 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $56,774,124 //počet predaných kusov 3,429,821║ Do prázdna vykonštruované scenáristické vákuum nedovoľuje filmu dať viac než niekoľko zábavných scén, ináč to je čistý paškvíl, fakt jediné šťastie že sa niekoľko scén vydarilo. /55%/ ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvela komedialna variacia Smrtonosnej pasce. Originalitou sice neprekypuje, ale v podani Kevina Jamesa su milionkrat pouzite vtipy znova vtipne. Svojim stylom komiky mi pripomina Johna Candyho. Dokaze byt neuveritelne vtipny a zaroven dojemny. Stvrta hviezdicka filmu usla len vdaka dvom prestrelenym trapnym scenam a trochu slabsiemu finale. 7/10. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

No žádný zázrak to není, člověk to nesmí brát moc vážně. Kevina Jamese má strašně rád a u tohoto filmu mne ve svých pohybových kreacích nezklamal ("I love magic!"). Možná mi chyběl více drsný, zlomyslnější humor, který je v "King of Queens". Tento film celý takový prvoplánový a politically correct...to Jamesovi moc nesluší. Ale jestli T2 má statistiky správně, tak se mu takový typ humoru celkem vyplácí - celosvětové tržby skoro 200 milionů dolarů, to už je celkem dost:-) - 50% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nečekala jsem žádnou slávu a dostala jsem docela milou komedii. Co na tom, že je půlka věcí nelogických a stupidních. Na dvě hvězdičky ten film má, jedna navíc je za pár dobrých vtipů a za to, že se film dokázal vyhnout fekálnímu humoru a jiným nechutnostem. A lochneska jako tetování nad zadkem? Tak to se opravdu povedlo. 58% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Kevin James se obešel bez kaskadéra. (HellFire)
  • Gary Valentine, který se ve snímku objevil v roli zpěváka karaoke, je bratr Kevina Jamese. (prokda)
  • V jedné scéně podá Paul Blart dítěti tašku s nákupem. Jeho matka i sourozenec jsou rodinou Kevina Jamese. (Janko666)

Související novinky

Lekce páření od zvířat v zoo

Lekce páření od zvířat v zoo

25.05.2009

Možná to zní bulvárně, ale přesně tohle bude námětem romantické komedie The Zookeeper, kterou se Kevin James pokusí navázat na svůj nečekaný úspěch s Policajtem ze sámošky (ten si nakonec nenašel… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama