Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nu, na rozdíl od prvního filmu přibylo „efektů“. Tedy hlavně potrhaných záclon a jakýchsi závěsů. Určitý posun byl i v ději. Chtěl jsem hodnotit stejně, protože oba filmy byly stejné pakoňoviny. Avšak protože jsem zde zaměstnal občas rychloposun, nemohu dát nic. Navíc mi vadily dvě dějové linie. Jak se z holky Alex v prvním filmu, stal kuk Alex v pokračování, to mi hlava nebrala. V obou ho (ji) hrál stejný herec. Domnívám se, že by za to mohl moci špatný překlad do češtiny? ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

++++Pár ..... mne tady namíchlo a proto dávám filmu 5 * JAKO PROTEST !!!!! ++++Já přiznávám, není to Holywoodský trhák a možná jsem i mírnější, protože jsem k filmu dělal titulky. (mimochodem důvodem bylo spoustu požadavků na tyto titulky!) Viděl jsem ho 3 x a některé scény i několikrát. :-) Ale hlavně jsem viděl stovky horších filmů než je War Of The Worlds 2 : The Next Wave! --->(Jako např. v poslední době : Výheň, Gabriel-anděl smrti, Botched, Temný obraz, Noční hlídka, The signal, 10 Million BC, Svatyně, 1942, Vítej v džungli, 2012 Doomsday, The Apocalypse, Gympl, Joshua, Dreamland, Blur, The Last Winter, Holka na hlídání, The Ferryman, Sublime, Zodiac, Zmizení, Grim Reaper, Uneseni, Patro smrti, Úplně mimo, Maryňák, Alien Express.... a mohl bych ještě týden pokračovat!) Má sestra film viděla a označuje ho jako odpad :-) ()

Reklama

picháček odpad!

všechny recenze uživatele

asi jediný film, ve kterém hrál hudební podkres po celou jeho stopáž. zřejmě proto, aby u toho člověk neusnul. má to otveřený konec. doufám, že na trojku se howell nechystá. nepamatuju, že bych kdy viděl něco více tragičtějšího. s chlapama z hospody jsem schopný natočit během týdne mnohem zábavnější filmek. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se před pár dny díval na první díl, netušil jsem, že existuje i druhý a že ho za pár dnů budou dávat na Barrandově. Tentokrát dávám bez milosti odpad. Nedodíval jsem se. Možná mi na konci něco ušlo, hodně se tam mluvilo o cestování v čase, takže je možné, že veškeré rozdílnosti oproti jedničce byly vysvětleny právě na konci filmu. Georgeova žena se v druhém díle nevyskytuje, takže tentokrát divák neuvidí žádné kozy. Pokud si dobře vzpomínám, měly mimozemské transportéry v prvním dílu šest nohou, takže netuším, proč mají v druhém díle nohy jen tři. Největší záhadou je pro mě ale změna pohlaví Georgeova potomka, který byl původně dívka a teď je kluk. Nejspíš se jedná o chybu dabingu, Alex je přece jen mužské i ženské jméno a k záměně mohl přispět i jeho androgynní vzhled, ale pokud si dabéři nedokáží pohlídat něco takového, je to smutné. Dále je směšné, že ačkoliv dokázali tvůrci (jinak naprosto mizerných) efektů vytvořit stovky stíhaček, z důvodu nízkého rozpočtu se podíváme do kokpitu tak maximálně dvou. Ze stejného důvodu pak film působí neskutečně vyprázdněným dojmem, kdy se o záchranu světa starají dva vědátoři v improvizovaných podmínkách a lidskou tvář aby člověk pohledal. Režie se tentokrát ujal sám C. Thomas Howell, představitel hlavního hrdiny, což by jinak mohla být zajímavá změna, ale u takovýchhle filmů je to úplně jedno. (1 170.) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička. Myslím, že je to těžce podhodnocené. Nebylo daleko ke třem, což už je pro mě dobrý film. Příběh se docela zajímavě vyvinul. Efekty mě neurážely. Dokonce ty z prostředí vesmíru a Marsu jsou celkem ok. Samozřejmě film sráží poněkud hurá scénář. Nejde až tak o dialogy, které jsou i v pohodě, ale všechno je to takové na honem, šité horkou jehlou a pak film působí naivně, viz například červí díra apod. Ale scény na Marsu byly vynikající, tajemné. Tohle opravdu není odpad. Nedávejte odpad jenom proto, že očekávate odpadní film. Škoda zbytečně béčkového konce. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama