Reklama

Reklama

Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace. Zvláště když jste trochu násilnický blázen a po obchodě se vám potuluje rozverný exhibicionista v županu. V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Brandi (Anna Farisová) z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil... v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

výborná oddychovka, dlouho jsem neviděl lepší lehký lehkovážný lehkomyslný přehnaný filmík, jsem rád, že se na to USA zmohli...jinak se berou strašně vážně...:-)plný počet bodu!

Uživatel Yesqward smazal svůj příspěvek.

Big Mae

Big Mae (hodnocení, recenze)

řekl bych, že toto až na malé detaily není komedie - spíše hořký pohled do duše zkrachovalých existencí......zakomplexovaných jedinců.............a alkoholiků, zkrátka potřebujete notnou dávku cinismu.........abyste tento film hodnotily jako komedii natož pak krimi........krimi zápletka je jen doplněk na vestě hořkosti a cinismu..........

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Pokutovat a prudit je myslím v českém kontextu zažitější, ale i tak název slibuje nářez.

wErsik

wErsik (hodnocení, recenze)

mně se nejvíce líbí scéna jak frajer jde do toho kosmetického krámku zařve na ní a rozbije to tam :D.....A co se týče filmu, hodně dobrá komedie..!dlouho jsem neviděla nějakou normální komedii :)

swyx

swyx (hodnocení, recenze)

Z filmu mam zmiesane pocity, ak by nebol klasifikovany ako komedia, ale skorej zamerany o nieco tragickejsie s kusom komiky (vzhladom na bipolarnost hlavnej postavy) mohol to byt zaujimavy kusok. Ako komediu by som hodnotil tak jednou hviezdou, ale hudba bola plus.

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

nahodou sranda celkom sme sa pobavili traperinka dobra ale celkovo dobre hod**

UN

UN (hodnocení, recenze)

pacilo sa mi to :D, ale som necakal ze tam nabehne s buchackov som myslel ze ho len uzemni :S

giftf

giftf (hodnocení, recenze)

Líbilo se mi to. docela jsem se zasmál Zajímalo by mě kolikrát v tomhle filmu zazní slovo F*ck! I soundtrack je příjemnej.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

havLord: Tak každý máme trochu jiný vkus ;-). Já například od Funny People zase tolik nečekám, ale určitě mohou překvapit :-)

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

tak to ti upřímně závidim, já bych se u toho bejval fakt rád pobavil, ale bohužel :( ..... ale už za měsíc a půl si nechám spravit chuť funny people a že to je zaručenost :)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

S potěšením můžu říci, že jsem se bavil dost. Na plný počet to určitě není, ale na poctivé 4 ano. Inu, asi budu podobný příklad "protiprouďáka" jako u Love Guru.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

DJ -- ne, je to fakt bída :( rogen pronese tak šest, maximálně osm, devět hlášek -- a ty JSOU dobrý, takže škoda, že mu jich scénárista nedal do úst víc. ale to je spíš rogenem samotnym, on prostě cokoliv dokáže proměnit ve srandu :)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Já tomu stále věřím, z mých oblíbenců to zatím nikdo nehodnotil, takže nepropadám panice :-D

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

zo štyroch hodnotení ťažko súdiť, IMDb uvádza "6.9/10 z 3,965 votes" takže to vyzerá na príjemnú jednorázovku... osobne nič iné nečakám...

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Jak mi tohle mohlo unikat??? Ten trailer je naprosto geniální a USA premiéra je za námi. Já už to chci viděěěěěět :-)

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

omfg Michael Peña vyzera brutalne......som sa kosil jak blazon na tom traileri......

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

to vyzerá na dobrý úlet :-D ... za predpokladu, že trailer neponúka to najlepšie, resp. to jediné dobré, čo film ponúkne.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Premiéra poskočila o týden v náš neprospěch, ale hádám to už přežijeme.

Jordan

Jordan (hodnocení, recenze)

bože, daj, nech je ten film aspoň na 70% taký dobrý, ako to o ňom ten trajler hovorí, ak áno, teším sa na komédiu roka!

Související novinky

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Reklama

Reklama