Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Morien 

všechny recenze uživatele

Výsledný dojem je lepší než po jedničce. Na mě to působí chytřeji, což je asi tím, že vidím, kde navazovali na jedničku a říkám si u toho "I ti kujóni scenárističtí!" A dále asi budu SPOILEROVAT. Ale ve výsledku to asi chytřejší není. Hordy démonických dětí pobíhají větrací šachtou tak dlouho, že původní kněz stihl zpráchnivět, a nikdo si toho nevšiml? V jedničce trvalo prvním nakaženým celé dny či hodiny, než se to na nich projevilo, a tady najednou blik cvak a plivou kolem sebe krev? A další věci. Na druhou stranu pointa s původem a hlavně povahou nákazy mě baví a závěrečné zhasínání a rozsvěcování světla byla vyložená lahůdka. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

[REC]2 nepřekvapí tolik, jako jeho starší bratříček. Ale to tvůrci moc dobře věděli, a tak není pokračování nejlepšího španělského hororu stejné. Jedinými společnými znaky jsou opět digitální kamera a šmakující strašidelné momenty - už během prvních dvaceti minut jsem se klepal nervozitou. Jinak je ale "dvojka" spíše akčnější záležitostí. Není to na škodu, jen ta atmosféra už nezamlžuje svým mrazivým dechem objektiv tak dokonale, jako před lety. Jistě, spousta záběrů má stále své kouzlo a po režijní stránce jde na první pohled vidět upgrade, ale z "jedničky" jsem byl paf víc. Slabších pět hvězd, za ten adrenalin a ani vteřinu nudy. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak předloňské sněhy jsou. První díl měl nápad, napětí a velice nekompromisní strhující finále. Druhý díl již nemá čím překvapit a tyto trumfy v rukou tím pádem nedrží. Dalo se to přece jen očekávat. Jednička byla prostě po všech stránkách vyjímečná. Od tvůrců je určitě sympatické že se nesnaží udělat ze série [Rec] zombie vyvražďovačku. To by opravdu byla již notně převařená kaše. Sice nám do domu vpustí opět nějaké ty postavy, ale děj se začíná posunovat směrem k exorcismu. Tento fakt mě již tolik neděsil a postupně jsem si na něj zvyknul natolik že tentokráte žádné studené ruce, žádné vytřeštěné oči. Třetí díl z mého pohledu naprosto zbytečný. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Outstanding. Splněný fanouškův sen. Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych na konci filmu neměl slov. A [Rec] 2 je toho ukázkovým příkladem. Skrznaskrz prošpikovaný lahodný špíz připevněný na právě zapálenou petardu, který čeká jen na to, až bude moci vybuchnout přímo před divákovou zřítelnicí. [Rec] 2 využívá herní poetiku daleko víc, než-li třeba Gamer a jako bonus ústí doslova do nečekaně chutného konce. Takováhle hororová hra s divákem a danou látkou se nevidí široko daleko. Mě teď bude čekat pár bezesných nocí přemítáním nad tím, jak bych se v případě podobné situace dostával z tohohle víc jak desetipatrového paneláku. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytocny film. Vratte mi mojich zabitych 80 minut, ktore som pri tomto filme stravila. Ja neviem, ale z toho, v com bola jednotka vynimocna, tu reziseri urobili frasku. Priserni herci, nulova atmosfera a ten koniec... To uz si radsej pozriem trikrat Karantenu. Majte ma radi, pan Pac(k)o a Jaume. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)

Reklama

Reklama