Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +výborný nástup, slušná atmosféra, aspoň trošku rozdílné postavy, některé dost drsné scény -slabší pasáže, často je vidět "triky" a chybky (na začátku je krásně vidět, jak mrtvola dýchá)/// Už je to dlouho co jsem viděl znovu jedničku, ale už jsem ji viděl aspoň 3x a považuji ji za velice zdařilou. Dvojka se prý zas tolik nepovedla, ale trojka je prý fakt hodně brutální a povedená. No nevím, očekávání asi byla o něco větší. Začátek mě hodně navnadil, chvilku jsme se i třásl napětím, ale pak se obraz přepnul do věznice a nastoupila malinko nuda. I tak to ale není špatný film a ve svém žánru je nadprůměrný. Nebýt začínajících herců a faktu, že je na tom opravdu vidět direct to dvd cesta, tak by to bylo ještě lepší./// Celkem 70%/// ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Borislav Iliev by si zaslúžil Oscara... takmer som mu uverila, že vyzerá a správa sa tak naozaj. No ale ten to samozrejme nezachránil a Wrong Turn ide každým dielom v hodnotení nižšie a nižšie, aspoň teda u mňa, ale tak odpad tomu zase dávať nechcem pretože tá krv, vypichnuté očenko, prepichnuté silikónové prsko a podobné nechutnosti, tak to je proste super v každom Wrong Turn. Takže dávam takú slabú 1*... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po slušném prvním a výborném druhém dílu, je třetí díl citelně slabší ve všech směrech - ubohý scénář, ubohé dialogy, ubohá výprava, ubozí herci... Potácení se skupinky pitomců naaranžovaným lesem, s občasnými útoky dementně se smějícího plešatého mutanta, je jen slabý odvar nápaditých a zábavných předchozích dílů. Možná možná, že kdybych film viděl samostatně, tak mu tu třetí hvězdu za oblíbený žánr a za průměrné gore dám, ale takhle ne-e, dvě jsou tak akorát. Ale úplný průser to zase není, pár vraždiček je vcelku vydařených, jedno hezky vystřelené očičko šípem určitě pobaví zvrácené nátury a čerstvá mozečková pochoutka snad taky. Dá se, za dlouhých večerů... ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil hodně. Možná také proto, že jsem od něj nic neočekávala. Druhý díl už prostě není dobrý, je také celkem brutální a třetí, ten je až přehnaně brutální a ani celkový děj mě moc nebavil. Trochu mě jímá hrůza z toho, že jsou ještě další 3, Nevím, jestli jim dám šanci. Pro informaci hodnocení jednotlivých dílů zde 59%, 54%, 47%, 46%, 36%, 34% a k tomu ještě 902. nejhorší film. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... logika situacna a logika spravania sa postav je Achylovou patou tejto O'Brienovovej kreacie ,,,dokazal vsak vyfabrikovat rozhodne najdokonalejsie rodeo tejto serie doteraz, ktore drzi v napati az do konca....a kedze neocakavany fīnis corōnat opus ....z mojho pohladu je to nieco vyse 80%.......... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama