Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (350)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Borislav Iliev by si zaslúžil Oscara... takmer som mu uverila, že vyzerá a správa sa tak naozaj. No ale ten to samozrejme nezachránil a Wrong Turn ide každým dielom v hodnotení nižšie a nižšie, aspoň teda u mňa, ale tak odpad tomu zase dávať nechcem pretože tá krv, vypichnuté očenko, prepichnuté silikónové prsko a podobné nechutnosti, tak to je proste super v každom Wrong Turn. Takže dávam takú slabú 1*... ()

castor 

všechny recenze uživatele

U těchhle béčkových hororů už nějaký ten pátek neberu názory ostatních. Rád si udělám obrázek sám a většinou jsem mile překvapený. Ačkoliv je pokračování Wrong Turn 3 výrazně nejslabší z celé série, mají tahle tři pokračování něco do sebe. Z relativně úsměvné komedie se v druhém díle vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém rodinka zmutovaných kanibalů vyrážela na nájezdy účastníků jakési reality show, kamera se pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku a společně s ne až tak triviálním scénářem si dvojka vydobyla solidní uznání. Tvůrci si tak pokaždé dali záležet, aby ten či onen díl byl vždy z trochu jiného soudku, tentokrát se tak můžeme těšit na bandu uprchlých trestanců, kterým dal scénárista do hlavy teenagerovský mozek, takže jejich rozhodnutí se mnohdy rovnají bodu nula nula nic.. I přesto ale trojka má několik povedených pasáží i svižné tempo, takže pokud nějaký bláznivý producent nacpe prachy do čtyřky, tak já ho určitě nezklamu!! ** a kousek.. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování je taky solidní gore jízda, tady je ovšem již vidět, že některé efekty jsou udělány digitálně, ale co, zas tak moc to nevadí, protože jsou to hrubý masakry! Tentokrát v lesích Západní Virginie uprchne skupinka trestanců a zmutovanci mají opět velký hlad!! Najdou se zde některé nelogičnosti a suché dialogy, ale u tohoto filmu to moc neřeším, tady se tlačí na pilu jinde!! Wrong turn je pro mě perfektní série o zabijáckých zmutovaných kanibalských uchylácích a rozhodně se těším na čtvrté pokračování, podle traileru to vypadá opět na parádní gore - splatter jízdu! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitou níže než díly předešlé, opět pár nelogičností, ale na to si hold člověk při koukání hororu musí zvyknout. Vraždy nebyly zas tak brutální, jako ve druhém dílu, což pro diváka je spíše dobře. Účast Tamera Hassana potěšila, dobře že vydržel až do konce, protože držel pomyslnou "kvalitu" a spád filmu. Některé vraždy jako rozčtvrcení chlapíka v úvodu, nebo sekera, která jednomu vězňovi vzala kus obličeje, byly sice na efekt, ale bylo dobře vidět, že je to počítačově udělané, takže trochu amatérské. Ale tak...až někdy za pár let si budu chtít dát všechny díly Pachografie, tak tento díl také nejspíš zkouknu. Což o čtvrtém pokračování říct nemohu. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby snímek „Pach krve 3“ zapomněl na to, že to je primárně ujetá vyvražďovačka, která má diváky pobavit a možná i sem tam zhnusit. Tenhle snímek si chce hrát na něco víc, přitom na to vůbec nemá, a přesto se nám snaží nabízet něco víc. Zbytečně. Dokonce se sem tam oprostí i od gore a raději nám ukáže záběr na něco jiného. To se k tomuhle snímku vůbec nehodí. Natažená kaše, která si hraje na něco, co není. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama